Unge fra Bryrup på hemmelig mission - "mysteryBOX"

Det var en flok forventningsfulde unge, der lørdag morgen 22. maj steg ind i bussen foran Bryrup Hallen. Eneste information var at møde op ved Bryrup Hallen og forventet hjemkomst kl. 23. En tur støttet af Impulspuljen.

"Mange har været nysgerrige, og der har været stor interesse og endda venteliste blandt medlemmer af Klub Drop Zone. 

Det sagde Victoria Hjorth, der sammen med Sigrid Saxild har været idémagere til programmet for busturen med endestation i København. En tur de har døbt "mysteryBOX". Begge piger er 15 år og går henholdsvis i 9. og 8. klasse på Bryrup Skole.

Forening i Bryrup er forholdsvis ny og medlemmerne kommer fra 7., 8. og 9. klasse på Bryrup Skole.

"Det har været sjovt og spændende at planlægge et overraskende og hemmeligt arrangement for de unge, hvor de ikke ved, hvad de skal lave. Vi har lavet sportsaktiviteter, før, men med tilskud fra Impulspuljen og sponsorhjælp har det givet ekstra gejst at arrangere denne tur. Vi har også fået endnu flere tilmeldte end til de andre arrangementer vi har haft." fortæller Victoria.

"Vi har planlagt en lang tur med tid til hygge i bussen, og hvor vi kan lave noget "Flash Mops" med stop ved ”nogle fede locations," som Victoria udtrykte det inden afgang.

Så lørdag morgen stod de klar foran klublokalet, hvor de unge deltagere kom dryssende og samledes i små grupper indtil alle blev fotograferet i samlet flok inden afgang. Her blev alle 50 deltagere påklædt med ny bluse med klubbens navn, inden de steg på bussen fra Bryrup til København.

Hvordan forløb turen så?

"Turen gik over alle forventninger. Planen blev fulgt, og alt gik som forventet, så det var en kæmpe succes."

Turen gik over alle forventninger. Planen blev fulgt, og alt gik som forventet, så det var en kæmpe succes."

Victoria og Sigrid

Ja det var et par meget tilfredse og begejstrede piger, Victoria Hjorth og Sigrid Saxild, et par dage efter busturen til København med pitstop undervejs.

”Vores stop var Vejlefjord, Lillebælt, mac donalds i Odense og Storebælt. I København havde vi boksning på Islands Brygge og til sidst Fisketorvet. Ved hvert stop, stod Lauritz Levring og Patrik Lyder for forskellig træning. Super fede stafetter og hård fysisk træning,” fortæller Sigrid.

Deltagerne blev udfordret men alle tog det med ja-hatten på. Det hele gik så godt, at det eneste vi gerne ville have ændret og haft kontrol over var vejret. Desværre var der regn og blæst, men humøret var alligevel i top og gejsten faldt ikke af den grund, fortæller de to initiativtagere.

”Hjemturen var en hyggelig men træt fornøjelse. Alle deltagerne var brugte både socialt og fysik. Men alligevel var det som en “party bus”. soundboksen spillede højt, og alle sang med på musikken," siger Victoria.

De efterfølgende reaktioner fra deltagerne har været meget positive. Der var i sær fokus på, at sammenholdet på turen var godt, og at alle - god eller dårlig form - kunne deltage i dagens aktiviteter, fortæller pigerne.

De to piger har haft hjælp af Malene, Troels og Anette fra bestyrelsen til noget af det praktiske.