Arrangér idrætsevents på øer i det filippinske øhav

På praktikopholdet i Filippinerne vil opholdet være på DGI Skibet, hvor der sejles rundt i øhavet. På isolerede øer vil du blive udfordret på at lave idrætsevents under eksotiske forhold

Efter IILU-uddannelsen i Danmark kan du komme på ca. 3 ugers praktikophold på sejlskibet “Amazing” i Filippinerne. Her lægger vi til land på forskellige øer og arrangerer idrætsevents for den lokale befolkning. Du møder fremmede kulturer, som normalt ikke får besøg af turister.

På selve turen bliver du udfordret på dine evner til at samarbejde på tværs af kultur og sprog. Din læring på IILU bliver bragt i spil, og du får en oplevelse udover det sædvanlige, når de lokale får smil på læben og viser deres hjertevarme taknemmelighed for jeres arbejde med events til dem. 

Alle idrætsevents er forskellige. Typisk besøger vi en skole, hvor vi laver idrætsaktiviteter for børnene i et par timer. Men ikke to er ens, det kan også være at spille volley mod de lokale, eller undervise i skolen. Det er kun din fantasi der sætter grænser.

Der bliver også mulighed for at erhverve dykkercertifikat, mens vi er på båden, hvilket anbefales, hvis du ikke har det.
Der arrangeres andre aktiviteter for de der ikke ønsker at tage dykkercertifikat.

En fantastisk tur, hvor du kommer helt ind under huden på befolkning! Du får redskaberne til at konstruere, afholde og vurdere sportsevents i et helt nyt miljø, som giver erfaringer man kan bruge i den daglige undervisning. Derudover får du mulighed dykke i de smukkeste omgivelser, samt at tage del i et stærkt fællesskab med de andre deltagere, hvor I lærer hinanden at kende og hvad det vil sige at løfte i flok, når alle folk er presset til det yderste.

Mads Amstrup Andreasen deltager af IILU 2019

Prisen for praktikopholdet på Filippinerne: 20.900 kr.

 Prisen inkluderer:

  • Fly til Filippinerne
  • Ophold og mad på DGI Skibet
  • Diverse ture til småøer på turen, hvor der laves sportsfestivaler
  • Forsikring på fællesrejsen

 Du skal selv betale:

  • Transport til lufthavn
  • Mad når du ikke er på båden - ca. 300-500 kr.
  • Eventuelt udflugter til for eksempel nationalparker
  • Aktiviteten "24 timers challenge" (kun hvis du vælger en challenge, der koster noget)
  • Dykkercertifikat (frivilligt) - 4.000 kr.

Praktikophold på DGI Skibet i sommeren 2020 starter mellem d. 3. juli og d. 5. juli og varer tre uger frem.

.

Der er tilmelding til praktikforløbet kort efter kursusstart.