Indtryk fra tidligere deltagere på IILU

Her kan du se, hvad nogle deltagere siger, hvis de kort skal beskrive deres oplevelse i forbindelse med uddannelsen.

"IILU var, uden tvivl, en unik oplevelse for livet. Selvom jeg har 10 års træner erfaring, så bidrog uddannelsen til nye faglige kompetencer og ikke mindst nye udfordringer. Jeg har samtidig levet med 7 andre vidt fremmede mennesker og de har alle fået en helt særlig plads i mit hjerte. Det der kom mest bag på mig, var at jeg virkelig lærte meget om mig selv og fik reflekteret meget over menneskers forskellige mønstre og comfortzones.
Jeg har fået en tro på, at jeg kan gøre alt i hele verdenen og intet holder mig tilbage - hverken sprog, kultur, mad, køn eller andet” 
Caroline Holm Vestergård IILU 2019

"En fantastisk tur, hvor du kommer helt ind under huden på befolkning! Du får redskaberne til at konstruere, afholde og vurdere sportsevents i et helt nyt miljø, som giver erfaringer man kan bruge i den daglige undervisning. Derudover får du mulighed dykke i de smukkeste omgivelser, samt at tage del i et stærkt fællesskab med de andre deltagere, hvor i lærer hinanden at kende på både godt og ondt, og lære hvad de vil sige at løfte i flok, når alle folk er presset til det yderste!” 
Mads Amstrup Andreasen IILU 2019

"Jeg har fået oplevelser for livet. Jeg har fået et nyt syn på undervisning, sammenhold og mig som leder."
Tenna IILU 2017

"Du skal tage med, hvis du vil lære dig selv bedre at kende i selskab med andre mennesker."
Maja IILU 2017

"Vi kommer ind til den mindste ø, og lege pludselig står vi med alle børnene fra skolen. Uden egentlig at have planlagt noget, lykkes det at skabe en virkelig god idrætsfestival."
Sofie IILU 2017

"Jeg har fået en masse knowhow om afvikling af events, både som instruktør og når der skal organiseres."
Mikkel IILU 2017

"Åbenhed, gåpåmod og forskellighed kendetegner de mennesker som jeg har lært at kende gennem IILU, og disse karakteristika har været med til at danne grobund for det stærke fællesskab som blev skabt på kurset/uddannelsen."
Lea IILU 2017

"Jeg har fået rigtig meget ud af at deltage i IILU. Jeg har lært at blive stærkere i at undervise i min sport, samt har jeg lært rigtig meget om mig selv. Jeg sidder egentlig her og prøver at skrive det på en anden måde, men det er virkelig de to ting som jeg har fået med hjem i bagagen, og selvom det lyder så enkelt og nemt, så er indholdet i disse to sætninger bare enormt stort. Jeg har lært rigtig meget."
Helene Born Christensen IILU 2016