Spørgsmål og svar

Her kan du få svar på spørgsmål, som du eventuelt stiller dig selv

Hvad koster Uddannelsen? 

Kursusprisen er 5.900 kr. og praktikopholdet på Filippinerne koster 20.900 kr. Den samlede pris for uddannelsen ender derfor i 26.800 kr.

Hvad er inkluderet i prisen?

Med i prisen er både fly samt ophold og mad på DGI skibet. Derudover er der i prisen inkluderet ø-ture, hvorpå der skal laves sportsfestivaller, og der er inkluderet forsikring på fællesrejsen. Det eneste du selv skal betale, er transport til lufthavnen, eventuelle udflugter, og hvis du vælger en 24 timers challenge, som koster penge. Dykkercertifikat er frivilligt, og koster omkring 4.000 kr. Derudover skal du selv betale mad, når du ikke er på båden, hvilket kan regnes til at være omkring 300-500 kr. alt afhængig af hvad og hvor meget, du køber.

Hvad er kravet for at komme med?

Uddannelsen retter sig specielt mod trænere og instruktører i alderen 18-30 år, men er åben for alle. Alle kan altså deltage i uddannelsen, hvis det ønskes.

Hvor foregår uddannelsen?

Kurset i Danmark foregår på Idrætshøjskolen i Århus, over to weekender. Praktikopholdet foregår i Filippinerne.

Kan jeg tage uddannelsen ved siden af arbejde/skole?

Uddannelsen er lavet således, at undervisningen foregår over to weekender i Danmark, og praktikopholdet foregår i sommerferien. Uddannelsen er derfor lavet til, at man har arbejde eller studie ved siden af.

Skal jeg bestå en eksamen?

Der er ikke nogen eksamen der skal beståes, men du vil efter endt uddannelse få tildelt et bevis på, at du har gennemført uddannelsen.

 Kan jeg tage dykkercertifikat på turen?

Under praktikopholdet i Filippinerne, er det muligt at tage dykkercertifikat. Vi tilbyder PADI Open water dykkerkursus til 4.000 kr. og PADI Advanced open water kursus, til 2.500 kr. oveni.