Til Filippinerne med DGI - Guldtur for de erfarne

Spændende kulturelle og fysiske oplevelser i tropisk klima. En unik mulighed, hvor du selv er med til at sætte rammerne.

Kort beskrivelse af turen

Turen er målrettet foreningsaktive fra forskellige foreninger og idrætter. Det er  formålet, at der på turen skal udvikles ideer til, hvordan foreningslivet kan udvikle sig specielt for de erfarne, der er på eller snart forlader arbejdsmarkedet.
I vil gennem inspirerende samvær udfordre jer selv med spændende fysiske og kulturelle aktiviteter, helt afhængig af jeres egen fysiske formåen.
I vil opleve et spændende område af det Filippinske øhav og besøge et fattigt, men meget åbent, venligt folkefærd. I bevæger jer rundt på sejlbåde, bancaèr (lokale kanoer med dobbelt udrigger) og evt. i kajak. En del af turen udgår fra Island house på Popotan Island.

Tropisk klima

Vi er i et tropisk klima i området Palawan med både vand og luft omkring 27-30 grader. Lyseblåt vand ved stranden, som flyder ud i en mørkere stadig stærk blå farve. Koraller og fisk i vandet i alle regnbuens farver. Der vil være rig mulighed for at både snorkle eller dykke bl.a. på japanske vrag fra 2. verdenskrig.

Forløb

Deltagerne mødes i DK inden turen for at aftale forventninger og sætte rammerne for aktiviteterne. Det sker på en sejltur, hvor vi også aftaler hvilke ideer vi bringer med hjem til vore foreninger. Mangfoldigheden blandt deltagerne skulle gerne inspirere til konkrete DGI aktiviteter efter turen.

Pris for rejse/ophold:

19.800 kr., som inkluderer billetter, forplejning ombord og i huset, ture, aktiviteter, forsikring. Pris inkluderer ikke transport til og fra afrejselufthavn, mad udenfor båd og hus, drikkevarer, vaccinationer.

Samarbejdspartner: Jysk Rejsebureau, medlem af Rejsegarantifonden.

Tidspunkt:

23. oktober - 5. november 2017.

Tilmelding:

NB: Denne tur er aflyst