Her giver du et skulderklap til de frivillige i foreningen

Kender du en frivillig, som hver eneste uge gør en forskel? Sig tak og giv et skulderklap på 5.000 kr.

Siden 1993 har Den Selvejende Fond Nordjyske Service Sparekassers Idrætslederpris uddelt en årlig pris til frivillige i hele Nordjylland. Det er blevet til mange uddelinger i de knap 40 år fonden har eksisteret - men i 2020 nedlægges fonden, og de resterende midler skal uddeles til 75 ildsjæle i nordjysk foreningsliv. 

I alt skal der uddeles 375.000 kr. - og det er her, du kommer ind i billedet. Vi har brug for at du og din forening indstiller frivillige til at modtage et skulderklap for deres indsats. Det vil sige - er din forening eller klub medlem af enten DIF, Dansk Firmaidrætsforbund eller DGI Nordjylland, så kan jeres ledere komme i betragtning til at modtage en af priserne på 5.000 kr. 

Kriterier

  • Priserne uddeles fortrinsvis til yngre ledere.
  • Beløbet er tænkt anvendt til deltagelse i kursus eller gennemførelse af en idrætsrejse efter den enkeltes eget ønske.
  • En pris kan undtagelsesvis tildeles en forening.
  • Indstillinger kan foretages af bestyrelsen for en idrætsforening eller af grupper eller enkeltpersoner tilknyttet foreningen.
  • Prisen kan ikke søges af modtageren selv.

Deadline 10. marts

Da der var deadline for indstilling den 10. marts, er der nu lukket for muligheden for at indstille flere frivillige ildsjæle. Vi takker for alle de gode ansøgninger, der er kommet.