Floorball er det nye sort i nordjyske haller

Sved på panden og styr på staven. Med masser af sammenhold, teknik og tempo er floorball en actionpacked holdsport.

Floorball er en begyndervenlig stavsport. Måske kender du den allerede den hvide bold med huller fra idrætstimerne? Spillet er et hit hos både lærere og elever, fordi det er intenst, sjovt og simpelt. Du kan enten spille på stor bane med bander – eller på mindre baner med mindre mål i gymnastiksale, haller eller lignende. Spillet er grundlæggende det samme – der er garanti for mål, høj puls og godt humør! 

Flere og flere nordjyske foreninger sætter derfor gang i Floorball som ny vinteraktivitet - alle kan være med på tværs af alder og køn, og det giver sved på panden. Ledige timer i hallen benyttes til at skabe tilbud på tværs i foreningen - og som et godt tilbud til familier, der gerne vil være aktive sammen. Floorball kan med enkle midler tilpasses målgruppen - hvad enten der spilles for at få motion, for fællesskabets skyld, eller i ramme alvor for at vinde. 

DGI og Dansk Floorball Union er gået sammen om at give floorballsporten et løft og skabe nye attraktive tilbud til foreninger, som vil prøve kræfter med denne fantastiske sport. Lige nu har DGI Nordjylland et attraktivt tilbud til din forening: en pakke med udstyr, træneruddannelse m.m. til kun 500/1500 kr. Begge pakker omfatter medlemskab af Dansk Floorball Union - se link til højre i artiklen.