HappyMoves ”slipper pengene fri” – hvis du har idéen, så har vi midlerne!

En pulje på 75.000 kr. til rådighed for gode idéer, der skal få flere unge til at være aktive i byens rum.

Midler fra Happy Moves skal få flere unge i bevægelse - har du idéen?

I fire år fik projektet HappyMoves lov til at vokse og udvikle sig. Ambitionen med projektet var klar: flere unge skulle (gen)finde glæden ved at være fysisk aktive, og det skulle foregå midt i byerne. Det hele blev en realitet da DGI og Coca-Cola tilbage i 2014 indgik et samarbejde. Ved hjælp af en masse unge frivillige HappyMoves Agents, blev der i 6 byer landet over skabt et alternativt idrætstilbud til de unge, hvor de uforpligtende kunne komme og være en del af et fællesskab og deltage i en række forskellige urbane aktiviteter. Med næsten 38.000 show-ups på landsplan, gav HappyMoves en klar indikation fra de unge – gratis gadeidræt er noget for dem!

Samarbejdet mellem DGI og Coca-Cola er nu ophævet, og tilbage er en pulje penge, erfaringer og viden om målgruppen og et fortsat ønske om at øge aktivitetsniveauet blandt de unge i aldersgruppen 16-29 år.

Har du en god idé - eller et ønske om at arbejde med at få denne gruppe til at blive mere aktive, så er det dig vi søger!

René Melvad Jørgensen, Programleder Gadeidræt

DGI Nordjylland er blevet bevilliget en pulje på 75.000 kr., som skal gå til unge der har mod på at arbejde videre med den samme ambition, som var grundlaget for HappyMoves.

Det er kun fantasien der sætter grænser for hvad puljen kan søges til. Hvad end du drømmer om at søsætte en række Yoga events i parken, Street Soccer træninger og kampe på havnefronten, udspringskonkurrencer i havnebadet, orienteringsløb eller parkourforløb i midtbyen, eller noget helt femte, så er dette din mulighed for at få det realiseret! Du kan søge om lige netop det beløb du skal bruge, for at din idé kan finde sted.

Udvælgelseskrav:

  • Idéen skal have form af et forløb - der kan derfor ikke søges penge til enkeltstående events
  • Aktiviteterne skal have et urbant snit over sig
  • Din aktivitet skal igangsættes senest 1. juni 2019

Hvis dette har vakt din interesse og du er nysgerrig på at høre mere, afholdes der Informations- og inspirationsaften torsdag den 7/3, kl. 17-19 i DGI Nordjyllands lokaler, i Nordkraft på niveau 9. Du er også velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis det har givet anledning til spørgsmål. Kontaktoplysninger finder du i højre side.

Der er løbende ansøgning til puljen frem til 1. august. Der er ingen krav til at idé og budget skal være færdigudviklet, men for at komme i betragtning skal du som minimum have gjort dig overvejelser om dette. Har du allerede nu en god idé kan du sende den via ansøgningsskemaet.

Vi kontakter alle ansøgere af puljen ultimo marts, hvorefter der er mulighed for sparring med og feedback fra DGI Nordjyllands konsulent på initiativet.