Mød de nominerede til Årets Idrætsforening 2021

Til årsmøde den 27. april skal vi have kåret Årets Idrætsforening 2021 i DGI Nordjylland. Mød de tre nominerede her.

2021 har været et år, hvor corona har udfordret foreningerne rundt omkring i det nordjyske. Men flere foreninger har fundet kreative løsninger og inspirerende tiltag for at fastholde foreningsfællesskabet. Det skal vi hylde til vores årsmøde, hvor vi skal kåre Årets Idrætsforening 2021.

Prisen "Årets Idrætsforening 2021" gives til en forening, der for eksempel har lavet anderledes og succesfulde tiltag for at få (flere) aktive, introduceret fleksible idræts- og motionstilbud, åbnet op for nye målgrupper - eller har gjort noget ekstraordinært, der har skabt bedre muligheder og rammer for fællesskabet. 

Hvordan stemmer I?

Blandt de mange indstillinger vi modtog, er der udvalgt tre nominerede, som I som medlem af DGI Nordjylland kan stemme på. Hver medlemsforening har én stemme! Formanden i foreningen modtager en mail med et unikt afstemningslink. I skal afgive jeres stemme senest søndag den 25. april. 

De tre nominerede er (i tilfældig rækkefølge):

Når I trykket på linksene ovenfor, kan I finde en præsentation af de nominerede og lære dem at kende, inden du afgiver din stemme.