Bliv medlem

Det kræver tid og vilje at drive en moderne forening - og der er mange opgaver som kræver opmærksomhed. Som medlem får din forening adgang til en lang række fordele og muligheder for hjælp.

Vidste du?

  • Ved optagelse af nyetablerede foreninger, gives gratis medlemskab i det år foreningen melder sig ind i DGI Nordjylland, samt det efterfølgende år.
  • Ved optagelse af etablerede foreninger, gives gratis medlemskab i det år foreningen melder sig ind i DGI Nordjylland.
  • Ved genoptag inden for fem år, eller ved omorganisering af en forening, tilbydes ordinære vilkår for medlemskab.

Bliv medlem nu

Du skal blot downloade og udfylde optagelsesskemaet her på siden. Følg vejledningen, og du og din forening er et skridt nærmere på at blive medlem. Du er også meget velkommen til at kontakte vores foreningskonsulenter.

Et af vores vigtigste formål er, at gøre det nemmere at være foreningsleder - og vi går ret langt for at støtte alt det vi kan. Det betyder blandt andet, at vi har en lang række specialiserede medarbejdere, som er klar til at sparre, inspirere og hjælpe med udviklingen lokalt. 

Hvad enten det handler om klassisk foreningsledelse eller idrætsspecifikke udfordringer er vi klar - Bring it on. 

Tre skarpe fordele

  • Fælles forsikringsaftale med Tryg. I aftalen indgår ansvarsforsikring, arbejdsskadeforsikring, kollektiv ulykkesforsikring, retshjælp og kollektiv rejseforsikring. Læs mere om Forsikringsordning.
  • Konsulenthjælp og rådgivning om alt fra visioner i foreningen (foreningsudvikling) til byggeri og anlæg, fra introduktion af nye aktiviteter til rekruttering og anerkendelse af frivillige.
  • Rabat på kurser og uddannelser - hvert år afholder vi et hav af spændende kurser som giver dygtige og kompetente undervisere i det lokale idrætsmiljø.

Læs mere om alle dine medlemsfordele her