Gymnastikkens Landsdelshold i Nordjylland

Landsdelshold er for dig, der har lyst til flere udfordringer, mere træning og fede oplevelser sammen med andre gymnaster.

Landsdelshold er et tilbud til dig, der allerede er aktiv i din lokalforening, men vil noget mere med gymnastikken.

Alle vores landsdelshold er opvisningshold, som hvert år tager ud og laver opvisninger rundt i Nordjylland - og tager til store DGI-stævner med gymnaster fra hele Danmark. Det er et krav på alle hold, at du også er aktiv i din lokale forening.

Her i Nordjylland samarbejder vi med lokalforeningerne om at drive nogle af vores landsdelshold. Vi er stolte af at kunne repræsentere så mange og store samarbejder på tværs af landsdelen, og vi glæder os til igen at se dem til forårets opvisninger 2023.

Fælles for Landsdelsholdene er, at det er et krav til gymnasten, at de også er aktive i deres lokalforening.

Kunne du tænke dig at vide mere eller hjælpe med arbejdet omkring Landsdelsholdene i Nordjylland? Så kontakt Ruben Wendelboe Hansen.

Landsdelsholdsudvalget kort fortalt
Foruden samarbejdsforeninger, har DGI Nordjylland et frivilligt udvalg, som aktivt arbejder med udvikling, rekruttering og hjælp til landsdelsholdene. Landsdelsholdsudvalget sidder med i styregrupper, som hjælper vores instruktører med det praktiske omkring holdene. 

Foruden arbejdet med styregrupperne, afholder Landsdelsholdsudvalget instruktørsamling i starten af sæsonen, 6-8 interne møder i løbet af sæsonen. evalueringer midt og sidst på sæsonen og opvisningen "LDH-Dagen" først i marts måned.

Vi stræber efter et udvalg som er bredt repræsenteret i Nordjylland, så vi bedst muligt kan hjælpe hinanden med nye synspunkter og viden om lokale forhold for vores Landsdelshold.

Alle frivillige får kørselsgodtgørelse til møder, der er god mulighed for at deltage online og DGI Nordjylland sørger for en hyggelig sammenkomst ved sæsonens afslutning.