Årsmøde 2020 - hvem skal være den nye formand?

Så er den nye dato for DGI Nordjyllands årsmøde 2020 på plads. Sæt kryds i kalenderen mandag den 14. september 2020 kl. 17.30-21.00 i DGI Huset Nordkraft, hvor den nye formand for DGI Nordjylland skal vælges.

Mød kandidaterne

Der er i øjeblikket to kandidater til formandsposten i DGI Nordjylland. Mød dem her.

Benny Henrik Hansen

Peter Otto Yde Thomsen

Program for aftenen:

17.30  -  Årsmødedel: Beretning, Regnskab, Indkomne forslag og Budget

18.30  -  Årets Idrætsforening sammen med kaffe

19.00  -  Årsmødedel: Formandsvalg

19.25  -  Oplæg om motivation v/ Niels Grinderslev

20.00  -  Årsmødedel: Offentliggørelse af formandsvalg, valg til bestyrelsen, suppleanter, revisor og revisorsuppleant og Eventuelt

20.50  -  Afslutning

Efter et forår, hvor arrangementer, generalforsamlinger og store events er blevet aflyst og udskudt, så er foreningslivet nu ved at være tilbage på rette spor. Mange er vendt tilbage til det unikke fællesskab, som foreningen og idrætten er ramme omkring - til stor glæde og gavn.  

Med de nye retningslinjer og forsamlingsforbud er det nu også muligt at afvikle DGI Nordjyllands årsmøde 2020, hvor der skal vælges en ny formand. Palle S. Fogh har valgt, at det efter 10 år som DGI Nordjyllands formand er tid til, at der kommer nye kræfter til - og han genopstiller derfor ikke til posten. Derfor skal vi have valgt en ny person til at stå i spidsen og være foreningslivets talerør ind i det politiske landskab.

Inspiration til at tænke motivation

Vi har for vane at hente lidt inspiration udefra til vores årsmøder, og i år kommer indsparket til hverdagen i foreningen fra Niels Grinderslev. Niels er chef for seniorer og skole- og institutioner i DGI på landsplan - og han ved en masse om motivation. På årsmødet får I en halv times inspiration til, hvordan I kan tænke motivation for medlemmerne ind i foreningen,
så tilbuddene rammer lige i hjertet og skaber engagement og lyst til mere.

Årets idrætsforening

Vi skal som vanligt også anerkende og hylde frivilligheden i Nordjylland. I år skal ”Årets Idrætsforening” i Nordjylland kåres.

Vedtægtsændringer, der giver fleksibilitet

På årsmødet skal der stemmes om en vedtægtsændring, som giver os mulighed for at afholde generalforsamling i både marts og april. Den øgede fleksibilitet, giver helt konkret mulighed for, at endnu flere af vores medlemsforeninger kan deltage i demokratiet.

Landsstævne 2021 i Svendborg

Vi er mange der husker Landsstævnet i Aalborg - og nu skal vi snart til det igen. I 2021 er det Svendborg, som skaber rammerne om Danmarks største idrætsfest - og vores formand Charlotte Bach Thomassen kommer for at fortælle os lidt om, hvad vi kan forvente i det sydfynske øhav. 

Få en hyggelig aften med din forening

Årsmødet er en oplagt mulighed for at få en hyggelig og inspirerende aften i selskab med resten af din bestyrelse, trænere og ledere ude i foreningen. I år byder vi også på en lille bid mad, som I kan nyde sammen med resten af foreningen.

Det bedste af det hele: det er selvfølgelig helt GRATIS at deltage til årsmødet, og mødet er åbent for alle. Du skal dog være medlem af en forening under DGI Nordjylland for at have stemmeret på aftenen.

Praktisk info

Dato: 14. september 2020

Tidspunkt: 17.30 – 21.00

Sted: DGI Huset Nordkraft, Teglgårds Pl. 1, 9000 Aalborg

Tilmelding: https://www.dgi.dk/arrangementer/202001001001 

Årsmødet bliver afviklet efter det gældende forsamlingsforbud og efter de respektive COVID-19 retningslinjer.