Online dialogmøder om corona-retningslinjer

Vi kender nu den konkrete betydning for foreningslivet af de nye retningslinjer og restriktioner gældende fra den 26. oktober 2020.

Opdateres løbende

Vi sætter løbende link ind til de enkelte online-møder efterhånden som de bliver planlagt med tid og sted. 

Når du klikker på det møde du ønsker at deltage i, viderestilles du til den side, hvor du tilmelder dig. 

Hold øje med siden løbende.

Kulturministeriet har nu præciseret retningslinjerne for foreningslivet - og derfor indkalder DGI til en lang række idrætsspecifikke webinarer, hvor der er mulighed for at få styr på de gældende regler i netop din idræt.

Vi afholder både landsdækkende webinarer og lokale dialogmøder i Nordjylland - alt sammen online, så du kan deltage hjemmefra.

Forskellen på de to mødeformer er

De landsdækkende webinarer fungerer som en præsentation af alle retningslinjerne. I de lokale dialogmøder, tager vi udgangspunkt i de vigtigste punkter, og der er bedre tid til at få en fælles snak om, hvad det konkret betyder. Hvad gør andre foreninger? Hvordan hjælper vi hinanden bedst muligt med at holde så mange aktiviteter i gang som muligt - altså sparring og inspiration fra en forening til en anden, med DGI Nordjyllands konsulenter på sidelinjen til at give sparring.

Find de relevante online-møder herunder

Når du har tilmeldt dig et møde får du et link tilsendt i bekræftelsen. På mødetidspunktet klikker du ind på linket fra din pc eller tablet - og har herefter adgang. Du kan også deltage fra din telefon, ved at følge instruktionerne i bekræftelsesmailen, men så kan du ikke se den powerpoint som præsenteres. 

Onlinemøder med idrætsspecifikt indhold