Festlig GymnastikGalla i Farum

DGI Nordsjællands seks landsdelshold viser fredag fuldt opvisningsprogram. Det sker til en forrygende festaften i Farum Arena, hvor to meget dygtige gæstehold også deltager.

MasterRep er et af de seks hold, du kan opleve til LandsdelsholdsGalla i Farum Arena.

Rød løber, spotlights, god stemning og fremragende gymnastikopvisninger. Det er menuen til LandsdelsholdsGalla i Farum Arena fredag aften fra 18.30 til 21.30.

Aftenen byder på et program med fuld knald på, hvor tilskuerne i tre timer kommer til at opleve alt fra en festlig indmarch til storskærm med billeder samt nogle imponerende opvisninger.

På gulvet vil tilskuerne kunne opleve flotte spring og dygtige rytmegymnaster samt 170 elever fra Sorø Gymnastikefterskole og PI-Dans. Der venter altså et godt miks af dans og gymnastik med deltagere i alle aldersgrupper.

Sorø GymnastikefterskoleSorø Gymnastikefterskole

Udvalgte gymnaster på gulvet                                             

Flere af de dygtige gymnaster har været gennem en udvælgelse for at komme på holdene. På den måde udvikler gymnasterne sig ved at deltage på nye hold, og de er med til at danne netværk på tværs af foreningerne og højne niveauet i foreningerne.

Det er andet år i træk, at LandsdelsholdsGalla bliver afholdt. Sidste år blev en stor succes med over 500 tilskuere, der kunne nyde de 332 gymnasters opvisninger.

I år er der lagt op til en endnu større gallafest, når de 423 udøvere på skift indtager gulvet og giver prøver på deres evner.

LandsdelsholdsGallaen er et samarbejde mellem DGI Nordsjælland, Stenløse Gymnastik, Søborg SG&I, Farum Gymnastikforening, Værløse Gymnastik og Lillerød Gymnastik.

Billetter til den festlige aften skal købes ved indgangen og koster 50 kr. for voksne. Børn under 12 år kommer gratis ind. Dørene åbner kl. 18.