Frederiksværk STÅLMANDs børn har fået nyt navn

STÅLKIDS er det nye navn på motionsløbet for børn op til 15 år, der foregår, når de voksne stålsprintere er kommet i mål.

STÅLKIDS er navnet på børneløbet, som finder sted samme dag som Frederiksværk STÅLMAND.

Triatlonløbet for børn Frederiksværk MINI Stålmand er blevet omdøbt og er samtidig blevet omdannet til et løb.

STÅLKIDS er det nye navn på løbet, som er for alle børn i alderen 0 til 15 år. Men selvom navnet er nyt, bliver det for tredje år i træk afholdt samme dag som de voksnes Frederiksværk STÅLMAND. Og det er stadig med tre forskellige distancer, så det passer til forskellige aldre og niveauer.

Det er således muligt at give den gas på henholdsvis 1, 2 og 5 kilometer rundt i smukke Frederiksværks gader, hvor publikum står klar til at heppe de løbende børn rundt på ruten.

Da STÅLKIDS foregår om eftermiddagen den 2. september, når de voksne stålsprintere er kommet i mål, er det muligt for voksne at følges med deres børn rundt på ruten - endda uden tilmelding. På den måde kan hele familien være aktiv sammen i fantastiske og festlige omgivelser for blot 25 kroner per barn.

Festdag for hele Frederikssund

Sidste år mødte næsten 500 deltagere op til Frederiksværk STÅLMAND, så dagen er altid en stor festdag for byen og de mange motionister. I år håber DGI Nordsjælland, at endnu flere dukker op og deltager i den festlige sportsbegivenhed.

For at gøre dagen ekstra festlig og for at belønne børnenes gode indsats vil der være medaljer til alle børn ved start- og målområdet ved Gjethuset.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig til den første udgave af STÅLKIDS.

I foråret 2019 afvikles SkoleTRI sammen med de kommunale skoler. Derved kan endnu flere børn og unge i Halsnæs Kommune fremover prøve kræfter med triatlon.