Frederiksværks Spar støtter Stålmand

Igen i år har Spar købmanden på Ellevej valgt at sponsorere Frederiksværk Stålmand, som er byens store triatlonevent.

Når de seje triatleter i september skal kæmpe sig igennem årets Stålmand i Frederiksværk bliver det med Spar Frederiksværk som en af sponsorerne. For igen i år har købmanden skrevet under på et flot sponsorat. Det glæder idrætskonsulent fra DGI Nordsjælland Allan Zachariasen, som er ansvarlig for sponsorarbejde og med til at arrangere den festlige sportsbegivenhed.

”Vi er utroligt glade for opbakningen til Frederiksværk Stålmand. Sponsorer som Spar købmanden på Ellevej er med til at udvikle konceptet og hjælper til at fastholde kvaliteten i og omkring løbet, ” siger Allan Zachariasen.

Sidste år kunne Frederiksværk Stålmand donere cirka 75.000 kroner til frivillige foreninger. Det skyldes i høj grad sponsorernes opbakning, som er meget vigtig, fortæller han.

”Det betyder alt, at vi får de lokale erhvervsfolk med ombord. Det er simpelthen afgørende for løbet, og vi vil meget gerne have, at de lokale bakker op og er med til at arrangere det, ” siger Allan Zachariasen.

I år bliver sensommerens triatlonfest afholdt den 2. september. Det er DGI Nordsjælland, der arrangerer eventet i samarbejde med lokale foreninger og med sponsorer og støtte fra Halsnæs Kommune.

Undervejs kommer atleterne rundt i den unikke og smukke natur, der omgiver Frederiksværk. Alt fra hav til land og skov og by kommer til at indgå på ruten.

Der er både den lange distance for trænede motionister, men der er også mulighed for at deltage, hvis man ikke har brugt flere måneder på at komme i topform.

Der er nemlig også en kortere udgave, Frederiksværk Stålsprint, hvor atleterne kan ”nøjes” med at svømme 500 meter, cykle 30 kilometer og til sidst løbe 5 kilometer.

Derudover er der erhvervsstafetten, hvor virksomheder kan møde hinanden i et andet forum og konkurrere i en sjov dyst om håneretten over de andre i netværket. Stafetten er delt op, så tre personer deler disciplinerne mellem sig. Det vil sige, at en person skal svømme, en anden skal cykle, mens en tredje skal løbe. Selve distancerne er designet så alle kan være med og få en sjov og hyggelig dag.

Tilmeldingen er allerede åben, og hvis du har lyst til at være med, kan du melde dig til Frederiksværk Stålmand lige her.