Gymnastikskole kommer til Halsnæs

Frederiksværk Hallen kommer til at summe af liv og glade gymnaster, når DGI Nordsjælland i samarbejde med tre lokalforeninger afholder Gymnastikskole i skolernes påskeferie.

I årets påskeferie kan børn og unge komme på gymnastikskole i Halsnæs.

DGI Nordsjælland har i en årrække arrangeret gymnastikskoler for børn og unge i kommunerne omkring Halsnæs. Men i år får Halsnæs Kommune sin første gymnastikskole og det første fællesprojekt på tværs af flere gymnastikforeninger i nyere tid.

Det sker mandag den 26. og tirsdag den 27. marts kl. 9.00 – 15.00, når Gymnastikforeningen Hundested, Kregme Gymnastikforening og Melby-Liseleje IF Gymnastik sammen med DGI Nordsjælland afholder Gymnastikskole.

Foruden at give børnene en god oplevelse, er der blandt foreningens ledere og instruktører også et ønske og håb om, at gymnastikskolen kan give ny inspiration til såvel gymnaster som instruktører, når man mødes på tværs af foreninger og på tværs af byskilte.  

Afvikling af spring- og gymnastikevents er ikke fremmed for de tre foreninger, som traditionen tro har afviklet henholdsvis Gymnastik i natten og Springweekend for egne medlemmer i indeværende sæson. Nu samles de bedste aktiviteter og ideer fra tre enkeltstående foreninger i et nyt fællesprojekt; Gymnastikskole i Halsnæs.

DGI Nordsjælland varetager de administrative opgaver som udarbejdelse af markedsføring, tilmelding og aflønning af instruktører. Planlægning og afvikling af selve gymnastikskolen samt markedsføring af arrangementet lokalt i de enkelte foreninger og i nærområdet varetager de tre foreninger i samarbejde.

15 instruktører fra de tre gymnastikforeninger står klar til at underholde drenge og piger i alderen 6-12 år med forskellige gymnastik- og springaktiviteter, leg og masser af hygge i Frederiksværk Hallen.

Gymnastikskolen er åben for alle, og deltagerprisen lyder på 295 kr. inklusiv forplejning og skolekit.

Tilmelding til Gymnastikskole i Halsnæs skal ske senest tirsdag den 20. marts. Der er 75 pladser på gymnastikskolen.