Nivå Trim er ny medspiller i Jump4fun

Fredensborg Kommune starter nyt Jump4fun-hold op i samarbejde med DGI og Nivå Trim. Målet er at hjælpe sårbare og overvægtige børn i gang med motion for at blive sundere.

Jump4Fun starter nyt hold op i april i Nivå Trim.

En ny medspiller i idrætstilbuddet Jump4fun er fundet. Det er Nivå Trim, som starter et nyt hold op onsdag den 4. april på Nivå Skole Syd.

”Jeg har længe haft en faglig interesse for børn og unge med overvægt. Gennem Jump4fun kan vi netop arbejde med denne målgruppe og inkludere nogle børn og unge i foreningslivet, som normalt ikke ville være på holdene,” siger Nina Duschek, instruktør og bestyrelsesmedlem i Nivå Trim.

For sammenhold og opbakning er nøgleordene i Jump4Fun, og ude på holdet vil børnene og de unge møde søde og dygtige instruktører.

De er klar til at hjælpe børnene og de unge med deres udfordringer med overvægt eller andre udfordringer, som gør at de er i en sårbar position og derfor har brug for ekstra støtte til at gå på et hold.

Jump4Fun i Nivå Trim

Tid

Onsdage kl. 16-17 og fredage kl. 15-16.

Sted

Pigernes Gymnastiksal på Nivå Skole Syd. Niverødvej 38 - 2990 Nivå.

Aktivitet skal være sjovt

Fysisk aktivitet skal være en sund og sjov del af hverdagen, men for mange børn og unge er det langt fra oplevelsen. Derfor er formålet med Jump4Fun, at lokale idrætsforeninger i samarbejde med kommuner og DGI skaber et træningstilbud, som gør fysisk aktivitet til en god oplevelse.

Jump4fun holdet i Nivå Trim byder på en masse forskellige aktiviteter i naturen, når vejret er godt, og er indenfor i hallen, når vejret er dårligt.

”Vi leger sjove lege, hvor det gælder om at være med fremfor at vinde. Det er vigtigt for os, at der er plads til alle uanset niveau. Derfor laver vi løberelaterede lege fremfor at løbe en tur. Så vi skal nok få røde kinder og smil frem hos børnene,” siger Nina Duschek.

Alle børn og unge mellem 6 og 16 år kan være med -  uanset niveau - og fokus på holdet er, at alle skal have sved på panden på en sjov måde.

Med Nivå Trim ombord, er der nu to Jump4Fun-hold i Fredensborg Kommune. I forvejen kan børn og unge nemlig også gå til Jump4fun i Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening, som er medspiller i det kommunale idrætstilbud på andet år.

På holdene er der løbende tilmelding. Hvis du som forælder gerne vil vide mere, dit barn er nervøs for at starte på et hold eller har andre bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte Janne Lock Møller på telefon 25 51 89 22.