DGI på ski i Norge 2023

Længe har vi ventet, men nu er vi klar til at åbne for tilmelding til skituren til skønne Beitostølen.

På Grønolen Fjellgård (som vi har helt for os selv) og i Beitostølen findes de bedst tænkelige forhold, såvel ude som inde, for en helt ideel familie vinterlejr. En lejr hvor ALLE, uanset alder og skimæssige forudsætninger, kan få nogle dejlige oplevelser i en pragtfuld natur. Hvem kan sige nej til en uge med masser af sne i en hyggelig atmosfære sammen med andre friske, idrætsglade deltagere?

Grønolen Fjellgård ligger på en sydvendt skråning, i ly af høje fjelde og med en pragtfuld udsigt over sø og skov. Værelserne er dobbeltværelser og enkelte familierum. Alle med varmt vand, brusebad og toilet. Hotellet har festsal, pejserum og en skøn kælkebakke. Maden er særdeles god og værtsbrødrene Øyvind og Tor-Erik, får som altid gæsten til at føle sig i centrum.

Langrendsløjpenettet ligger lige uden for døren- med over 100 km præparerede spor.
Du kan vælge mellem skovløjper, åbne sletter og mere krævende højfjeldsløjper.
Hvis du har lyst til at forbedre dit skiløb tllbyder Aktiv Beito undervisning i både alpin og langrend.

For alpinfolket er det et særdeles godt sted. For begyndere som for øvede. Der er 11 lifter, med mange nedløb af alle sværhedsgrader - 17 bakker og pister.

En skibus forbinder områdets to alpinområder. Bussen kører flere gange dagligt forbi Grønolen.

Pris

Prisen dækker rejsen med bus, ophold med indkvartering i dobbeltværelse, hytte eller familierum enten på fjeldgården eller lige overfor, samt alle måltider fra ankomst til afrejse. Tillæg 500 kr. for enkeltværelse.

Ved evt. selvarrangeret transport (egen kørsel, skib, fly), reduceres prisen med 500 kr. pr. person dog ikke børn 0-3 år.

Favorable priser på liftkort, leje af ski, støvler og stave oplyses, så snart vi har informationerne fra vores samarbejdspartnere. 

På Grønolen Fjellgård findes en lækker wellnessafdeling, der indeholder både spa – sauna – pool og afslapning til daglig afspænding efter de fysiske strabadser på bakkerne. Brug af wellnessafdeling er ikke inkl. i prisen. Det betaler man selv på stedet.

Familien bør tegne egen rejseforsikring.

DGI's Vinterlejr arrangeres i samarbejde med Snowtravel Denmark ApS. Rejsegarantifonen reg. nr. 3292.

Transport

Transporten til Beitostølen foregår i moderne og bekvemme busser, direkte fra Hillerød – Helsingør via Sverige til Grønolen. Vi benytter det anerkendte norske busselskab JVB, der giver os transport sikkerhed ud over det sædvanlige.

Ankomst
Ved ankomsten til Grønolen Fjellgård ca. kl. 7.00 får vi serveret den store morgenbuffet, hvorfra vi også kan lave dagens madpakker.

Dem der skal leje ski har mulighed for at komme med bus kl. ca. 9 til skicentret. Der er således allerede på første dagen en lang og dejlig dag på ski i vente.

Hjemrejse
Inden vi kører hjem fra Grønolen nyder vi et måltid fra Øyvind og Tor-Eriks lækre køkken.
Afrejsen fra Grønolen er derfor først kl. 19.00, så ankomsten til Helsingør bliver omkring
kl. 07.00.