DGI på ski i Norge

Tag med til det underskønne Beitostølen, hvor vi udbyder en uge med ski til alle aldre, sociale aktiviteter og garanti for gode grin.

På Grønolen Fjellgård (som vi har helt for os selv) og i Beitostølen findes de bedst tænkelige forhold, såvel ude som inde, for en helt ideel familie vinterlejr, hvor ALLE uanset alder og skimæssige forudsætninger, kan få nogle dejlige oplevelser i en pragtfuld natur med masser af sne i en hyggelig atmosfære sammen med andre friske, idrætsglade deltagere.

Grønolen Fjellgård ligger på en sydvendt skråning, i ly af høje fjelde og med en pragtfuld udsigt over sø og skov. Værelserne er dobbeltværelser og nogle familierum. Alle med varmt vand, brusebad og toilet. Hotellet har festsal, pejserum og en skøn kælkebakke. Maden er særdeles god og værtsbrødrene Øyvind og Tor-Erik får som altid gæsten til at føle sig i centrum.

Langrendsløjpenettet ligger lige uden for døren- med over 100 km præparerede spor. Du kan vælge mellem skovløjper, åbne sletter og mere krævende højfjeldsløjper. For alpinfolket er det et særdeles godt sted. For begyndere som for øvede. Der er 11 lifter, med mange nedløb af alle sværhedsgrader - 17 bakker og pister.

En skibus forbinder områdets to alpinområder. Bussen kører flere gange dagligt forbi Grønolen.

Pris

Prisen dækker rejsen med bus, ophold med indkvartering i dobbeltværelse, hytte eller familierum enten på fjeldgården eller lige overfor, samt alle måltider fra ankomst til afrejse. Tillæg 500 kr. for enkeltværelse.

Ved evt. selvarrangeret transport (egen kørsel, skib, fly), reduceres prisen med 500 kr. pr. person dog ikke børn 0-3 år.

Favorable priser på liftkort, leje af ski, støvler og stave kan rekvireres, så snart vi har informationerne fra vores samarbejdspartnere. Senest ved informationsmødet forud for turen.

På Grønolen Fjellgård findes en lækker wellnessafdeling, der indeholder både spa – sauna – pool og afslapning til daglig afspænding efter de fysiske strabadser på bakkerne. Betaling for dette sker på stedet.

Familien bør tegne egen rejseforsikring

Transport

Transporten til Beitostølen foregår i moderne og bekvemme busser, direkte fra Hillerød – Helsingør via Sverige til Grønolen. Vi benytter det anerkendte norske busselskab JVB, der giver os transport sikkerhed ud over det sædvanlige.

Ankomst

Ved ankomsten til Grønolen Fjellgård ca. kl. 7.00 får vi serveret den store morgenbuffet, hvorfra vi også kan lave dagens madpakker.

Dem der skal leje ski har mulighed for at komme med bus kl. ca. 9 til skicentret. Der er således allerede på første dagen en lang og dejlig dag på ski i vente.

Info møde torsdag 17. januar 2019 kl.19.00
Informationsmødet før afrejsen er for hele familien. Vi orienterer om ugens program og giver praktiske oplysninger om turen samt gode råd til pakning m.m. Der vil blive serveret kaffe og te. Mødet afholdes hos DGI Nordsjælland, Frederiksværksgade 16, 3400 Hillerød.