Sport 60+ festival

Søndag 7. maj 2017 fra kl. 10-15 i Helsinge Hallerne afholdes Sport 60+ festival under temaet Bevæg dig for livet.

Kom og vær med til Nordsjællands største festival for alle på 60 år og opefter. Oplev mange forskellige aktiviteter med fokus på sundhed, idræt og træning samt inspirerende peptalks og hygge.

Du kan se og være med til seniordans, stigegolf, bowls, petanque, udendørs aktiviteter, stolemotion, linedance, square dance, stavgang, keglebane spil, cykling, krolf, SMART training, klappe på heste, danse salsa, deltage i kortspil (whist), scrabble og meget mere.

Der er opvisning med Swing Sisters, foredrag med ernæringsekspert, få en snak med de frivillige bisiddere, mød Danske Seniorer, Dansk Arbejder Idræt, Boblberg, DGI Sundhedsidræt, konsulenter fra Grib Livet og meget mere.

Og du kan ganske gratis komme til inspirerende foredrag med Peter Møller, der valgte at trodse kræften og cykle tværs over USA. Inge Lise Larsen, der trods svær gigt omfavner livet. Og Gribskov Kommunes diætist Sophie Ryberg Juliussen, der rådgiver om sund senior livsstil.

Og så har Helsinge Hallernes fitness center åbnet dørene til en gratis dag, hvor du kan blive instruereret i brug af maskinerne og få prøvetimer i spinning og meget mere.


Program - Alle aktiviteter i Helsinge Hallerne

Oversigtskort - Aktiviteter i Helsinge Hallerne