Træ Top Challenge

Danmarks første dyst i rekreativ træklatring.
Gribskov 7. - 8. oktober 2017.

24 timers dyst

For første gang sætter vi "find-vej-i" poster i toppen af træerne. Find så mange poster som muligt - en dyst i rekreativ træklatring. 24 timers dyst med tvungen night-camp, hvor netværk og friluftsliv er omdrejningspunkt.

Hold á 2 personer, begge er certificeret indenfor rekreativ træklatring (den ene min. træklatreinstruktør). Holdet dyster mod andre hold. Hvert hold medbringer eget klatreudstyr, sikkerhedsudstyr, cykel til transport samt night camp udstyr. Læs mere om Træ Top Challenge i racemanualen

Konkurrencen afholdes fra kl. 12.00 - 12.00. Ved start udleveres kortmateriale, og holdene skal ved hjælp af kort og kompas selv navigere frem til træerne som er markeret på kortet. Det hold med flest point for loggede træer og andre poster efter 24 timer har vundet. Der dystes i rekreativ træklatring, og det er træklatring efter disse standarder/normer der benyttes. For deltagere gælder endvidere, at gyldigt bevis for gennemført begynder– eller instruktørkursus kræves fremsendt før start.

Tilmelder man sig Træ Top Challenge er man automatisk tilmeldt Night Camp.

Aktuelle træklatre kurser forud for Træ Top Challenge: 
Træklatre begynderkursus og træklatreinstruktør brush up.

Night Camp – netværk, oplæg og lejrliv

Night Camp er hygge, netværk og lejrliv med overnatning i Shelters og evt. gratis træklatreaktiviteter både for børn og voksne.

Ved tilmelding til Night Camp deltager man ikke i konkurrencen Træ Top Challenge. Deltagere til Night Camp har mulighed for at komme 7. oktober fra kl. 9.00 og være i området hele dagen. Fra kl. 12.30-16.00 vil der være gratis træklatreaktiviteter. Du har også mulighed for at medbringe eget klatreudstyr og lave egne klatreaktiviteter på eget ansvar. Kl. ca. 18.00 slås lejr i Multebjerg Shelterplads. Der laves mad og spisning i lejren. Om aftenen samles vi omkring bål og oplæg. Man medbringer selv udstyr til overnatning samt forplejning.  

Man skal være 18 år for at deltage i Night Camp alene. Er man under 18 år kan man deltage med en forældre eller anden person over 18 år som tager ansvar for én. Alle deltagere skal tilmeldes online.
Det koster 200 kr. pr. person at deltage i Night Camp.

Praktiske oplysninger

Der dystes i rekreativ træklatring, og det er træklatring efter disse standarder/normer der benyttes! Se under "links". Deltagelse er på eget ansvar. Læs de praktiske oplysninger forud for tilmelding. Få bl.a. svar på:
• Er du uddannet træklatreinstruktør, men i tvivl om dit bevis gælder?
• Er du mellem 15-18 år kræves forældretilladelse. Hvad gør jeg så?