Årets Ildsjæl 2021 er Mikkel Stærk Dickenson fra Stavtrup

Mikkel Stærk Dickenson har det seneste år ydet et stort bidrag til fællesskab og foreningsliv i Stavtrup. Torsdag aften blev han i DGI-Huset hyldet for hans indsats af foreningsfrivillige fra hele Østjylland.

Formand for Stavtrup IF, Trine Adelborg, indstillede Mikkel som Årets Ildsjæl 2021. Foto: Frederik Vrist Hansen

Prisen som Årets Ildsjæl uddeles vanen tro til en person, som har formået at sætte sit aftryk og gøre en forskel ude i en eller flere foreninger. Vinderen i år blev Mikkel Stærk Dickenson fra Stavtrup, som i går blev hyldet som Årets Ildsjæl på DGI Østjyllands årsmøde – en pris som kommer med en kontant pengepræmie på 5.000 kr.

”Jeg vil egentligt bare gerne have lov til at takke de mange andre ildsjæle og frivillige fra hele Stavtrup, for det enorme arbejde som de bidrager med. Selv er jeg stolt over at kunne bidrage ude i foreningerne, i en højere sags tjeneste, som ikke mindst kommer de fremtidige generationer til glæde og gavn”, fortæller en glad og overrasket Mikkel Stærk Dickenson kort efter præmieoverrækkelsen.

En særlig aktiv for hele Stavtrup by

Som altid var der mange dygtige og engagerede frivillige fra hele Østjylland, som var blevet nomineret til prisen som Årets Ildsjæl. Til trods for de mange dygtige kandidater lykkedes det bestyrelsen i DGI Østjylland at blive enige om at kåre Mikkel Stærk Dickenson som årets vinder.

En pris, som Mikkel Stærk Dickenson får for hans store indsats for Stavtrup IF og Stavtrup by, hvor han det seneste år har involveret sig i et væld af projekter med henblik på at styrke fællesskabet og foreningslivet i Stavtrup by.

Mikkel Stærk Dickensons ekstraordinære engagement har ifølge Per Bo Andersen, der er formand for Stavtrup Multihal, været med til ”på én gang at realisere visionen for mere bevægelse, idræt og kultur i lokalområdet og samtidig styrke og organisere det frivillige arbejde med et øget antal af realiserede ideer.”

Drivkraft bag flere projekter

Indstillingen af Mikkel Stærk Dickenson sker på initiativ af Trine Adelborg, der er formand for Stavtrup IF, hvor Mikkel har ydet en kæmpe indsats de seneste år.

Baggrunden for denne nominering, sker som Trine Adelborg giver udtryk for, for Mikkel Stærk Dickensons utrættelige arbejde for ikke bare Stavtrup IF, men også Stavtrup by, hvor Mikkel har ydet en kæmpe indsats på en lang række projekter det seneste år.

Her har Mikkel været særdeles aktiv i koordineringsgruppen for det kommende hallbyggeri, ´Stavtrup Multihal – stedet, der samler´, ligesom at han også har lagt et stort arbejde i både Stavtrup Outdoor, samt i et nyt kommunikationsplatform til brug på tværs af interessenter i Stavtrup by – to projekter, som han begge er en af initiativtagerne bag.

Dertil har Mikkel Stærk Dickenson det seneste år fungeret som formand for Fællesrådet i Stavtrup, ligesom at han har været en af de bærende kræfter bag etableringen af ´De RE-kreative´ - et lokalt projekt i Stavtrup, som sætter fokus på bæredygtighed, diversitet og sammenhold.

Vellidt og respekteret

Begejstringen for Mikkel Stærk Dickenson i Stavtrup by er stor, hvor han høster stor ros fra foreningslivet i hele Stavtrup. Her beskrives Mikkel som en dygtig og vellidt initiativtager, som formår at engagere og inspirere frivillige og borgere i og omkring Stavtrup.

”Mikkel er en ildsjæl, og et af de mennesker energien stråler ud af. Han er som et selvopladeligt batteri, der bliver ved med at give. Energien smitter af på de omkring ham, og han formår at organisere projekter, så tingene bliver realiseret”, lyder det fra Stine Lindegaard, der sammen med Mikkel Stærk Dickenson er med-initiativtager til ’De RE-kreative’.