Delvis hjemsendelse af DGI Østjyllands medarbejdere

På grund af coronakrisen hjemsender DGI Østjylland i morgen 31 medarbejdere.

Idræts- og foreningsverdenen ligger stille i øjeblikket, og derfor hjemsender DGI Østjylland størstedelen af medarbejderne. Foto: EYESEE Media – Rasmus Præstiin

Med støtte fra statens lønkompensationsordning har DGI Østjyllands bestyrelse og administrative ledelse besluttet helt eller delvist at hjemsende 31 medarbejdere med virkning fra tirsdag d. 21. april 2020 og gældende frem til og med 8. juni 2020.

Det betyder, at de 31 medarbejdere vil få udbetalt fuld løn og kan med dags varsel blive kaldt tilbage til arbejde, hvis det er nødvendigt.

Rettidig omhu

Direktør i DGI Østjylland, Flemming Poulsen, forklarer årsagerne bag beslutningen.

”DGI Østjylland er i denne sammenhæng at betragte som en privat virksomhed, og vi skal derfor vurdere vores økonomiske situation ligesom andre private virksomheder. Vurderingen er, at vi står i en kritisk økonomisk situation, hvor stort set al vores aktivitetsdrift er stoppet, og vi skal derfor udvise rettidig omhu,” siger Flemming Poulsen og fortsætter:

”Det betyder, at vi oplever færre opgaver som følge af nedlukningen af idræts- og foreningsverdenen, men vi opretholder en basisbemanding til servicering af foreningslivet i den kommende tid. Vi er klar til at genoptage arbejdet fra dag til dag, hvis situationen for foreningslivet ændrer sig,” siger Flemming Poulsen.

Den delvise hjemsendelse af DGI Østjyllands medarbejdere betyder, at der vil være længere svartider på mails. Størstedelen af de hjemsendte medarbejdere arbejder kun hver onsdag.

Hvem kan du kontakte den kommende tid?

Har du henvendelser, der skal besvares hurtigere, er her en oversigt over, hvem du kan kontakte.

  • Foreningsrelateret omkring jura, økonomi og lignende: Flemming Mølgaard - fm@dgi.dk eller 20 42 34 80
  • Projekter og fundraising: Lone Olsen - lone.olsen@dgi.dk eller 30 35 03 97
  • Kommunikation og presse: Eric Engsig - eric.engsig@dgi.dk eller 61 19 22 78
  • Generelle henvendelser: oestjylland@dgi.dk eller 79 40 43 00

Hvis din henvendelse haster, er du velkommen til at kontakte DGI Østjyllands direktør, Flemming Poulsen, på flemming.poulsen@dgi.dk eller 20 20 24 36.