DGI Østjylland hjemsender 36 medarbejdere

Grundet den næsten totale nedlukning af foreningslivet hjemsender DGI Østjylland i morgen 36 medarbejdere.

Idræts- og foreningsverdenen ligger stille i øjeblikket, og derfor hjemsender DGI Østjylland størstedelen af medarbejderne. Foto: Bent Nielsen

Med støtte fra statens lønkompensationsordning har DGI Østjyllands bestyrelse og administrative ledelse besluttet helt eller delvist at hjemsende 36 medarbejdere med virkning fra fredag d. 8. januar 2021 og foreløbig gældende frem til og med 17. januar 2021.

Det betyder, at de 36 medarbejdere vil få udbetalt fuld løn og kan med dags varsel blive kaldt tilbage til arbejde, hvis det er nødvendigt.

Næsten alle hjemsendte medarbejdere er delvist hjemsendt og arbejder en-tre dage om ugen. Størstedelen arbejder kun hver onsdag. 

Hvem kan du kontakte den kommende tid?

Vi står stadig til rådighed for foreningerne, og du er altid velkommen til at skrive til oestjylland@dgi.dk eller ringe på 79 40 43 00. Vores fællesmail og hovednummer er nemlig stadig bemandede, så du har mulighed for at få rådgivning om stort og småt.

Svartiden er naturligvis længere for de fleste medarbejdere den kommende tid, men hvis din henvendelse haster, er du også velkommen til at kontakte DGI Østjyllands direktør, Flemming Poulsen, på flemming.poulsen@dgi.dk eller 20 20 24 36.

Se vores medarbejderoversigt her.