DGI Østjylland uddeler 'SÅDAN! Award' til særligt foreningsinitiativ

For 5. gang uddeler DGI Østjylland en 'SÅDAN! Award' for at belønne og fremhæve et særligt initiativ, som har gjort en forskel i foreningslivet og lokalsamfundet i Østjylland i det forgangne år.

Med SÅDAN! Award'en sætter DGI Østjylland fokus på at hylde foreningslivets unikke evne til at få en god, skæv eller anderledes idé, og få den gennemført hurtigt og med succes.

"Med vores SÅDAN! Award ønsker vi at sætte fokus på at hylde foreningslivets unikke evne til at få en god, skæv eller anderledes idé, og få den gennemført hurtigt og med succes," udtaler Lars Mandrup, næstformand i DGI Østjylland.

I 2015 gik prisen til AC Norddjurs for deres initiativ 'AC Youngsters'.

"Med AC Youngsters har AC Norddjurs på kort tid formået at skabe et ungeunivers skabt af unge og for unge, som gør det interessant og attraktivt for målgruppen fortsat at være med i idrætsforeningen i en tid, hvor unge generelt ofte søger andre fællesskaber," sagde Lars Mandrup, næstformand for DGI Østjylland, blandt andet sidste år i forbindelse med overrækkelsen af prisen.

Ud over æren følger der 5.000 kroner med SÅDAN! Award'en.

Kriterier for at søge SÅDAN! Award'en

  • Foreningen har i 2015 gennemført et nyt, udviklende eller anderledes tiltag, der har givet foreningen mere omtale, flere medlemmer, flere frivillige eller på anden måde gjort en forskel for foreningen
  • Tiltaget kan anvendes og fungere som inspiration for andre foreninger, hvor der ikke er langt fra idé til handling

Alle foreninger og afdelinger i en forening, små som store, kan søge prisen. Det er ikke størrelsen der tæller, men den gode idé og at den er gennemført. Ved udvælgelsen lægges desuden vægt på, at vejen fra idé til gennemførsel har været kort, for på den måde at vise foreningslivets evne til at reagere hurtigt og med innovativ kraft.

Frist for ansøgning

Indsend indstillingsskema pr. e-mail til oestjylland@dgi.dk, så DGI Østjylland har den i hænde senest 1. marts 2016. Mærk e-mailen 'SÅDAN! Award 2016'. Herefter vil der via en afstemning på Facebook blive udvalgt tre kandidater, som et dommerpanel udvælger den endelige vinder blandt.

Indstillingsskema kan downloades ved at klikke her

Overrækkelsen af SÅDAN! Award’en sker i forbindelse med DGI Østjyllands årsmøde, som finder sted torsdag den 31. marts 2016 fra kl. 17.30-22.00 i DGI-huset i Aarhus.