Ny direktør for DGI Østjylland

38-årige Flemming Poulsen fra Sabro tiltræder pr. 1. april som ny direktør for DGI Østjylland.

Efter lidt mere end otte år i spidsen for den største landsdelsforening under DGI, overlader Flemming Mølgaard pr. 1. april 2015 ansvaret for direktørposten i DGI Østjylland til sin navnebror, Flemming Poulsen. 

"Stillingen som direktør i DGI Østjylland er et drømmejob for mig, da de faglige og personlige udfordringer og potentialer afspejler såvel mine interesser som erfaringer. Jeg er optaget af strategisk ledelse og effektiv administration af politiske organisationer. Derudover er jeg foreningsmenneske med stort F", udtaler Flemming Poulsen.

Flemming Poulsen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet i 2003 og kommer fra en stilling som sekretariatschef for Teknik og Kultur i Favrskov Kommune, hvor han har været siden 2011. Tidligere har han blandt andet fungeret som konsulent for Silkeborg Kommune og været tilknyttet Aarhus Universitet som ekstern lektor.

Som foreningsmenneske har Flemming Poulsen primært haft sin gang i Sabro Idrætsforening, hvor han har været hovedformand de seneste fire år. Desuden har han siden 2009 også har siddet med formandskasketten for Sabro IF Fitness. Tidligere har foreningen også haft glæde af ham som både hovedbestyrelsesmedlem og fodboldtræner for U6-U7-U8-pigerne.

Der er med andre ord masser af erfaring og viden med i bagagen, både arbejdsmæssigt og privat, som med det samme kommer i brug i den nye rolle som direktør i den østjyske idrætsorganisation.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at bringe mig selv i spil for DGI Østjylland, og sammen med organisationens bestyrelse, medarbejdere og mange ivrige frivillige understøtte, udvikle og udfordre det østjyske foreningsliv til glæde for de mange aktive foreningsmed-lemmer og -frivillige. Alt sammen med udgangspunkt i at skabe attraktive lokale og sociale fællesskaber baseret på idræt og motion", fortæller han.

Privat bor Flemming Poulsen i Sabro sammen med sin samlever og deres to døtre. Når tiden ikke bruges sammen med familien eller i bestyrelseslokalet, prøver han selv at få cyklet og løbet, så meget det nu kan lade sig gøre. Han er nemlig også en ivrig motionist med flere maratoner, ½ ironman og diverse cykelløb i benene.

Flemming Mølgaard har selv ønsket at træde tilbage og fortsætter i en ny rolle som foreningskonsulent hos DGI Østjylland. En rolle han i øvrigt kender til fingerspidserne, da han tidligere i en mangeårig periode fungerede som netop foreningskonsulent i det tidligere DGI-Århusegnen, der gik forud for DGI Østjylland.

"Bestyrelsen vil gerne sige en stor tak til Flemming for hans tid og engagement som leder for DGI Østjylland, og vi er meget glade for, at han fortsætter hos os som foreningskonsulent. Han har foreningserfaring, -viden og -knowhow som kun ganske få, så det er noget af en kompetence, der nu kan dedikere al sin tid til at komme ud til vores lokalforeninger. Det kan de godt glæde sig til", udtaler Hans Jørgen Hvitved, bestyrelsesformand for DGI Østjylland.

Der afholdes reception for at byde den nye direktør velkommen og sige tak til den gamle i forbindelse med DGI Østjyllands årsmøde torsdag den 26. marts fra kl. 17.00-22.15 i DGI-huset i Aarhus. Årsmødet afholdes fra kl. 17.00-21.00, hvorefter receptionen markerer afslutningen på aftenen. Mere information og tilmelding på www.dgi.dk/201509007000.