Ny østjysk pulje: Byd flygtninge velkommen i foreningen

En ny pulje hos DGI Østjylland skal gøre det endnu mere attraktivt for de østjyske foreninger at byde flygtninge velkommen i foreningslivet.

Der er muligvis penge at hente med en ny pulje hos DGI Østjylland, hvis man har et godt foreningsprojekt for flygtninge.

DGI Østjylland ønsker at understøtte de mange gode initiativer i lokale idrætsforeninger, der laver aktiviteter og andre foreningstilbud målrettet asylansøgere og flygtninge, så hvis din forening har en god idé til idrætsaktiviteter eller andre tilbud i foreningen til denne målgruppe, så har I nu muligheden for at søge støtte til at realisere den.

Der kan både søges penge til aktiviteter på asylcentre eller tiltag der retter sig mod flygtninge, der er bosat i lokalområdet. Projekterne skal have fokus på idrætsaktiviteter og/eller foreningsfællesskab, og det skal som udgangspunkt være nye tiltag eller en videreudvikling af eksisterende tiltag.

Der er i alt 50.000 kr. til uddeling, som deles i puljer af 5 x 10.000 kr.

DGI Østjylland udvælger blandt de indkomne forslag de fem projekter, der forventes at kunne gøre den største forskel for målgruppen.

Ansøgningskrav

Der er ansøgningsfrist tirsdag den 5. juli 2016. Ansøgningsskemaet samt budget vedhæftes i en mail og sendes til kathrine.guldager@dgi.dk.

Download ansøgningsskemaet ved at klikke her

I får svar på jeres ansøgning senest fredag den 8. juli. Projekterne kan dermed igangsættes allerede i løbet af sommeren.

Projektets aktiviteter skal være gennemført senest i december 2016.

Der kan maks. ansøges om kr. 10.000, og der kan ikke søges til allerede afholdte udgifter. Der kan som udgangspunkt ikke søges penge til kontingent og lignende. Her henviser vi i stedet til puljen Foreningsliv for alle.

Ved spørgsmål til puljen kan I kontakte Kathrine Guldager på kathrine.guldager@dgi.dk.