Vikingerne på paddle boards byder velkommen på det åbne hav

Medlemmerne står i kø til Aarhus Viking SUP for at blive en del af fællesskabet og mærke suset på vandet.

Med udgangspunkt fra en ældre lagerbygning på havnen har Aarhus Viking SUP udviklet sig til at være med til skabe det mest innovative SUP-miljø i Aarhus, hvor fællesskab, passion for SUP, motion og natur er kerneværdierne. 

Foreningen blev oprettet for år tilbage af et par unge kvinder fra Åbyhøj, der savnede et fællesskab omkring Stand up paddle (SUP).

Fællesskab, der favner bredt

I foreningen er der skabt en åben kultur, som gør, at alle medlemmerne understøtter den gode velkomst og vigtigheden af altid at føle sig velkommen. Det er ikke blot foreningens instruktører eller bestyrelse, der tager ansvar.

Den Gode Velkomst

  • DGI Østjylland har søsat initiativet i efteråret 2019
  • Det skal sætte fokus på vigtigheden af at byde nye medlemmer velkomne i foreningens fællesskab
  • Personer, hold og foreninger, der er ekstra gode til at byde nye velkommen, kan blive indstillet
  • Anerkendelsen bliver uddelt én gang hver måned
  • Tiltaget kører frem til august 2020

Dejligt at blive anerkendt

”Der er et stort fokus på det sociale i foreningen, og vi gør meget ud af, at alle føler sig velkomne. For os er det vigtigt, at alle i foreningen er imødekommende og tager ansvar for fællesskabet. Det oplever vi både som anerkendende skulderklap til træningen og lysten til at medbringe en kage til deling på holdet efter træningen,” siger formand Ulrikke Vibe Jensen.  

”Det er et kæmpe skulderklap som forening at modtage denne anerkendelse. Det giver os god energi til at fortsætte i samme retning,” siger Emma Augusta Heidemann.  

Gennem projektet Den blå promenade får Aarhus Viking SUP sit eget klubhus på Marselisborg Lystbådehavn. Det giver foreningen mulighed for at byde endnu flere medlemmer velkomne og folkene bag håber på, at det kan fordoble medlemstallet de kommende år. 

Aarhus Viking SUP.jpgKender du en person, et hold eller en forening, der er særlig god til at byde nye medlemmer eller gæster velkommen i klubben eller på holdet? Send din indstilling her.