DGI Østjylland

DGI Østjylland er en af 14 landsdelsforeninger under DGI.

Vi dækker Favrskov, Norddjurs, Odder, Randers, Samsø, Skanderborg, Syddjurs og Aarhus Kommune.

Vi har 216.183 idrætsudøvere som medlemmer gennem 709 idrætsforeninger-/klubber og skytteforeninger pr. 31. december 2020.

Hvad vil vi?

Vores mål er at få så mange østjyder som muligt til at dyrke idræt – helst i forening. Vi tror nemlig på, at du bliver stærkere af at dyrke idræt i et fællesskab, og sammen med vores mange medlemsforeninger og frivillige gør vi en forskel. For samfundet. For idrætten. For dig.

Hvad kan vi?

DGI er Danmarks førende organisation inden for motion og breddeidræt. Derfor spænder vores aktiviteter over mange forskellige idrætsgrene. Fra street soccer til svømning over tennis og fitness til håndbold og petanque. Vi rummer det hele.

Vores kerneaktiviteter er uddannelse af idrætsledere, trænere og instruktører, forenings-, aktivitets- og facilitetsudvikling, afholdelse af idrætsskoler og idrætslejre samt stævner, turneringer, events og meget mere – både tværgående og inden for de forskellige idrætter.

Hvordan er vi organiseret?

I DGI Østjylland er det bestyrelsen samt en række aktivitetsudvalg med frivillige ledere, der sammen med medarbejderne udvikler og arrangerer aktiviteter og forskellige tiltag inden for en lang række idrætsgrene, tværgående initiativer og projekter.

Hver medarbejder i DGI Østjylland er specialiseret inden for en eller flere idrætter, foreningsrådgivning eller projektarbejde, og vi sidder altid klar til at hjælpe jeres forening.

Flemming Poulsen, direktør