Børne- og helteYOGA i Vilstrup UIF

Hver torsdag mødes børn i alderen 5-8 år til børne- og helteYOGA i Vilstrup Ungdoms- og Idrætsforening.

Børneyoga i Vilstrup handler ikke om at være stille og alvorlig på yogamåtten, ligesom vi kender yoga for voksne, men i stedet handler børneyoga om at lege og have det sjovt.

Børnene oplever leg, udforskning af kroppen, åndedrættet og stemmen, fokus på sin egen formåen, fokus på tanker og følelser og så at være en del af et fællesskab.

Jeg fik jo fornøjelsen at glæde vores yogainstruktør med tilskud til yogamåtter. VUIF og vores børne- og helte yogainstruktør vil gerne sige DGI Sønderjylland tusind tak for endnu engang at yde tilskud fra Lokalforeningspuljen. Måtterne er indkøbt og gavner på flere hold.

Britta Højmark, udvalgsmedlem VUIF

Som noget nyt startede Vilstrup UIF helteyoga op i efteråret 2017. Dette er et børneyogakoncept som henvender sig særligt til drenge, hvor der tages udgangspunkt i superhelte og som I kan se på billedet, er superheltene også med til at dyrke yoga.

Vilstrup UIF fik uddelt midler fra efterårets pulje efter de sendte en ansøgning af sted til idrætssekretær Britt på mailen: britt.lauritzen@dgi.dk