eSport og Floorball møder hinanden i nyt samarbejde

’Floorball er inklusiv i kontingentet’ sådan lyder det, når man tilmelder sig eSport hos foreningen Ravens eSport, en underafdeling i Agerskov Sogns Ungdomsforening.

Gamere fra Ravens eSport skal til at snøre indendørs skoene og spille Floorball i Toftlund Hallerne. Foto: Michael Warberg Sørensen

Floorball afdelingen, Blue Wings, er et fælles projekt mellem Toftlund Idrætsforening og Agerskov Sogns Ungdomsforening siden sommeren 2018.

Læs også: Esport boomer i idrætsforeningerne

Nu har Blue Wings og Ravens eSport indgået et nyt samarbejde, som tilbyder motionsfloorball til den ellers meget stillesiddende aktivitet; gaming.

Men for Ravens eSports formand, Michael Warberg Sørensen, er denne kombination langtfra noget nyt: ”Hvis du vil være god til gaming er du nødt til at forbedre din koncentrationsevne, og her er motion og sundhed en altafgørende faktor for at du kan sidde koncentreret foran skærmen i længere tid. Her er den mentale og fysiske form en nødvendighed, og med dette koncept håber vi, at vores gamere også vil mærke en forbedring.”

Floorball taler til alle niveauer 
Det er ikke en tilfældighed, at foreningerne har kombineret eSport og Floorball, der ligger flere overvejelser bag, bl.a. at Floorball er nemt at gå til for uerfarne motionister, idet alle kan være med på eget niveau: ”Og så er det en upcomming idrætsgren på lige fod med eSport, hvilket også taler til vores unge medlemmer at prøve kræfter med noget nyt og sjovt, som Floorball netop er” udtaler Michael Warberg Sørensen.

Samarbejdet på tværs af idrætter og foreninger vækker stor glæde hos Bevæg dig for livet Floorball konsulent Stine Søndergård: ”Det er fedt at se, hvordan foreningerne sammen tænker i fastholdelse af medlemmer fra en målgruppe, som ellers er svær at holde fast i. Det er en super god idé, som flere foreninger kan lade sig inspirere af.”

Læs også: Esport og fysisk sport spiller godt sammen

Følg med på hjemmesiden www.auf-agerskov.dk/esport hvor du kan se hold, træningstider m.m.

Vil I høre mere i jeres forening?

Måske går I også med en idé i jeres forening om at kombinere flere idrætter, og finde hinanden i et større samarbejde. Flere af vores konsulenter står klar til at hjælpe jer på vej. 
Du skal blot udfylde kontaktformularen herunder, så bliver du kontaktet snarest.