Flotte forårsopvisninger i Sønderjylland

3 ud af 4 forårsopvisninger i det sønderjyske er veloverstået. Nu mangler den store finale i Klosterhallen, Løgumkloster i weekenden.

DGI Sønderjyllands REP-hold. Foto: Nikolai Wollesen

Kreative opvisninger, flotte dragter og imponerende spring - det er præcis, hvad publikum har kunnet opleve til forårsopvisningerne i DGI Sønderjylland. 

I weekenden går det løs igen, når Tønder Egnen fredag d. 18. marts kl. 16.30 åbner dørene i Klosterhallen til den store finale på opvisningssæsonen:

Se program for weekenden her

Opvisningerne har ladet vente på sig efter en alt for lang coronapause og "nu er vi i gang", som DGI Sønderjyllands formand Claus Klaris sagde i højttalerne, da han åbnede den første opvisningsdag i Humlehøjhallen fredag d. 4. marts 2022. 

Du kan ikke se på gymnasterne, at de ikke har lavet opvisning i to (for nogen tre) år. Faktisk skulle man tro, at de ikke havde lavet andet i alt den tid. For hold nu op, hvor er de bare GODE og leverer nogle fantastiske oplevelser for de fremmødte publikummer. 

Skulle der gemme sig en gymnast derude, så er der Åben træning på DGI Sønderjyllands Egns- og Landsdelshold den kommende tid, hvor alle der har lyst kan dukke op:

Find dato, sted og tid her

Herunder kan du se nogle højdepunkter fra de første tre opvisningsweekender i Sønderborg, Aabenraa og Haderslev.