Fra Verdensholdsgymnast til sønderjysk REPholds instruktør

Til Landsstævnets afslutningsshow lavede DGI Verdensholdet deres sidste opvisning - og nu vender Hans Laier Højer snart snuden hjemad mod Sønderjylland. Til august skal Hans sammen med 4 andre dygtige gymnaster være instruktør på DGI Sønderjyllands REPhold 2017/2018.

Foto: DGI Verdensholdet

For selvom Hans skal tilbage på lærerseminariet i Odense, vil han med glæde køre den lange vej hjem til Sønderjylland for at bringe gymnastikken videre:

”I min tid på DGI Verdensholdet lærte jeg virkelig, hvad det vil sige at stå sammen som et hold. Den kultur vil jeg, sammen med de andre instruktører, skabe på REPholdet.

For gymnaster præsterer bare bedst, når det sker i et fællesskab fremfor hver for sig

Hans Laier Højer, tidligere verdensholdgymnast

Stærkt instruktør-team

Hans Laier Højer lagde heller ikke skjul på, at det også var de andre REPholds instruktører, der trak ham hjemad: ”Det er et fedt team, jeg skal være en del af, og vi brænder alle sammen for at skabe den gode holdkultur.”

Samtidig glæder det også kontaktperson Trine Matz, at verdensholdsgymnasten har sagt ja til at være instruktør: ”Vi er i DGI Sønderjylland vældig stolte af, at vi lige nu har nemt ved at finde instruktører til vores egns- og landsdelshold, og det glæder mig især, at Hans vender hjemad til det sønderjyske”.

Udover Hans Laier består instruktørteamet af Johanne Runge Jepsen, Kristian Franker Holm, Tobias Kettelz og Cecilie Juulsgaard, som i øvrigt lavede koreografien til DGI Landsstævnes afslutningsshow.

Fortræning og udtagelse

DGI Sønderjyllands REPhold har fortræning tirsdag d. 15. og 22. august kl. 18.30 – 21.00 på Sundeved Efterskole. Udtagelsen finder sted d. 27. august kl. 10.00 – 16.00. 

Blå bog Hans Laier Højer

  • Hans har netop afsluttet et år på DGI’s 11. Verdenshold
  • Dyrket gymnastik som barn i Varnæs-Bovrup IF
  • Tidligere gymnast på Aabenraa egnens MiniMix og Juniorhold, samt aspirantholdet og REPholdet
  • Tidligere instruktør på DGI Sønderjyllands Minimix, Juniorhold, aspirantholdet og REPholdet i sæson 2017/2018