Lokalforeningspulje skaber nye aktiviteter

To foreninger har med hjælp fra Lokalforeningspuljen sat nye aktiviteter i gang til stor glæde for medlemmerne.

Hvert år uddeler DGI Sønderjylland cirka 100.000 kroner fra Lokalforeningspuljen til medlemsforeninger for at skabe nye aktiviteter og idrætstilbud eller udvikle allerede eksisterende aktiviteter i den enkelte forening.

To af de foreninger, der har fået glæde af puljen er Bevtoft UIF og Bylderup- og Omegns Gymnastikforening. Her kan du læse, hvad de har brugt pengene til – og måske for inspiration til, hvad din forening kan søge penge til.

Jumping Fitness i Bevtoft UIF

Bevtoft UIF havde et stort ønske om at kunne tilbyde jumping fitness i foreningen. Det krævede dog en større investering på cirka 40.000 kroner.

Bevtoft UIF søgte hjælp hos DGI Sønderjyllands Lokalforeningspulje, der bidrog med 6.600 kroner. Resten af beløbet fik foreningen fra bl.a. den lokale byfest.

Jumping fitness er på få måneder blevet en stor succes. Der er i alt seks hold med 14 deltagere på hvert hold. Det er kvinder i alle aldre, inklusiv flere som ikke plejer at dyrke sport i foreningen. Og jo – mænd er også velkomne, og indil videre har en enkelt mand meldt sig til holdet.

Den første sæson begyndte i uge 37 og varer 11 uger. Den næste sæson begynder i uge 49.

Udover holdene tilbyder foreningen også jumping fitness til events

Nu slår børnene flik-flak i Bylderup

Bylderup- og Omegns Gymnastikforening har også søgt om økonomisk støtte fra DGI Sønderjyllands Lokalforening

Bylderup- og Omegns Gymnastikforening, har nemlig fået økonomisk støtte fra I.P. Nielsen Fonden og DGI Sønderjylland, så foreningen har været i stand til at investere i en ny ”tilløbskile” og ”flik-flak træner”.

Det har vist sig at være et hit blandt de unge mennesker, for de elsker at boltre sig på de nye redskaber.

Foreningen er dermed kommet godt i gang med sæsonen 2018/2019. 

Sådan søger du 

Der er ansøgningsfrist to gange årligt – den 1. marts og den 1. september. Du kan læse mere om, hvordan man søger puljen her.