Modtagere af DGI Sønderjyllands nyhedsbrev

Ca. 10 gange om året sender DGI Sønderjylland et nyhedsbrev ud med informationer, inspiration og gode nyheder vedrørende den generelle drift og udvikling af foreningen.

For at ramme vores modtagere med relevant indhold i forhold til deres rolle i DGI, har vi besluttet, at det fælles nyhedsbrev fremover således kun sendes til foreningsledere i enstrengede og flerstrengede foreninger.

Det betyder helt konkret, at frivillige instruktører, trænere og udvalg ikke længere modtager dette nyhedsbrev, samt at nyhedsbrevet fremover heller ikke vil indeholde idrætsspecifikke arrangementer og tilbud.

I stedet vil vi klæde formanden på med gode historier, tips, kurser og idéer til at styrke og udvikle foreningen generelt.


Idrætterne ude i foreningerne vil selvfølgelig stadig modtage mails om arrangementer, kurser og events til formænd og frivillige, der har sagt ja til at modtage nyheder fra DGI.

Hvis du som frivillig instruktør, træner, udvalgsmedlem eller udøver stadig ønsker at få nyhedsbrev fra DGI Sønderjylland må du meget gerne skrive til: anna.mortensen@dgi.dk