Nyt trænerteam står klar til DGI Sønderjyllands REP-hold

Når den nye gymnastiksæson skydes i gang er det med et helt ny-sammensat trænerteam for DGI Sønderjyllands repræsentationshold, som rummer de bedste gymnaster fra det sønderjyske.

Fra venstre: Kasper Lillelund, Christoffer Kjelgaard Ilsø, Anne Stamp Christensen, Hjalte Hougaard Rasmussen og Anna-Line Birkelund Stamp

De fem trænere er dog ikke helt nye ansigter inden for gymnastikken, for de har alle en fortid enten som aktiv gymnast, træner på et gymnastikhold eller som idrætslærer på efterskoler.

Det nye er, at de aldrig har trænet sammen før og aldrig stået i spidsen for det ypperste inden for gymnastikken i Sønderjylland;

”Det er nogle enormt dygtige og engagerede gymnaster, vi har fået til at træne REP-holdet den kommende sæson. De sidste par år har REP-holdet haft det samme stærke træner-team, som har gjort et kæmpe stykke arbejde – især under en tid med corona – og derfor bliver det spændende at byde nye trænere velkommen i front” siger Anne Sofie Berg, idrætskonsulent for Gymnastik ved DGI Sønderjylland.

Fortræning og udtagelse på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole

Snart går jagten på at finde dette års gymnaster, når fortræninger og udtagelse løber af stablen på Vojens Gymnastik- og Idrætsefterskole.

Alle aktive gymnaster kan møde op til fortræning og få en plads ved udtagelsen lørdag d. 4. september kl. 10.00-16.00 – det er bare ikke givet, at alle gymnaster kommer gennem nåleøjet.

Sidste år lykkedes det 58 gymnaster at få en plads på det eftertragtede hold.

Fakta om fortræning og udtagelse på VGIE, Ungdomsskolevej 8, 6500 Vojens:

1. Fortræning tirsdag d. 24/8 kl. 19.15-21.45

2. Fortræning tirsdag d. 31/8 kl. 19.15-21.45

Udtagelse lørdag d. 4/9 kl 10.00-16.00