Tove Laursen modtog DGI Sønderjylland Nålen

I 40 år har Tove Laursen ydet frivilligt arbejde og det på trods af, at hun kun er 52 år.

DGI Sønderjyllands formand Claus Klaris overrakte nål og blomster til Tove Laursen. Foto: Nikolai Wollesen

DGI Sønderjyllands formand Claus Klaris kunne fredag d. 11. marts 2022 til Forårsopvisnings i Aabenraa Egnen overraske Tove Laursen, da hun sammen med sit gymnastikhold Æ' Frøkner var færdig med sin opvisning. 

Tove fik overrakt DGI Sønderjylland nålen for 40 års frivilligt arbejde i både Agerskov UF, Toftlund IF, Aabenraa IG, Nørre Hostrup Ungdomsforening, Hovslund GF og 25 år i Rødekro IF, samt et utal af sommerhold og Landsstævne hold for DGI Sønderjylland. 

I indstillingen står bl.a.: 

"Kendetegnende for Toves undervisning har altid været, at hun er super godt forberedt og ikke mindst, at hun er meget nytænkende.
Det sociale er i højsæde, hvor kaffeaftner med sangbøger har været en fast del ved alle voksenhold.

Tove har været med til at sætte gang i Drenge/Pige-træf, hvor hun har været den helt store drivkraft, der ikke er gået af vejen for at tage telefonen og ringe rundt til samtlige foreninger i egnene.
Hun er super god til at ”prikke” andre instruktører til at gå med ind i sådanne arrangementer og dermed ”tænde” nye til div. udvalg.

Rigtig mange nye tiltag er udsprunget af Toves gode ideer, som hun er i spidsen for at igangsætte.

”Bevæg dig for livet” – hvor gåture er det primære var egentlig tænkt som 4 gåture, men Toves gåture har netop rundet 200 stk., hvor der er gået 1441 km og deltagerantallet er på 5299.
Derudover har hun arrangeret gåmaraton af flere gange.

Jo, rigtig mange kan takke Tove for sved på panden, gode oplevelser og ømme muskler."

Et stort tillykke til Tove med nålen og TAK for dit store engagement indtil videre - heldigvis ved vi, at du fortsætter med et Landsstævne Seniorgymnastikhold, som tager til Svendborg til sommer.