DGI’s Sommerskoler – fællesskab, fordybelse og fede minder!

Sommerferien er i gang, og det betyder en verden af spændende aktiviteter for børn og unge. Læs mere om hvorfor det er fedt at bruge sin ferie på noget, der kan lyde som en forlængelse af skoleåret - men slet ikke er det!

Foto: Christoffer Børme Mogensen

DGI’s sommerskoler er alt andet end monoton undervisning i et klasselokale og meget mere end bare en aktivitet i ferien.

De er en kilde til glæde og nye oplevelser, hvor læring og sjov bliver kombineret på en fantastiske måde. Det er en mulighed for at dygtiggøre sig inden for sin yndlingsidræt, udforske nye talenter eller bare dyrke en hobby, man ikke kan få nok af. Og det bedste af det hele er, at det foregår i fællesskab med andre børn og unge, der deler samme interesse og begejstring.

Forestil dig at tilbringe dine feriedage med at spille bold, lege, udføre tricks, fordybe dig i kreative aktiviteter og kaste dig ud i spændende udfordringer, samtidig med at du møder en masse nye venner!

At dyrke sin yndlingssport

I badminton er sommerskolekonceptet et særligt stort hit, og DGI Storkøbenhavn udbyder 17 forskellige badmintonskoler i skolernes sommerferie i samarbejde med de lokale badmintonklubber. En af de klubber er Københavns Badminton Klub, som lægger hus til intet mindre end 5 badmintonskoler hen over sommeren. De har netop afviklet den første, i uge 26, for badmintonspillere i aldersgruppen 9-14 år i A- eller B-turneringsrækkerne. Her var der tid til teknisk fordybelse, men samtidig masser af plads til sjov og leg.

De to deltagere, Otto på 12 år fra Københavns Badminton Klub og William på 14 år fra Rødovre Badminton Klub, har begge været afsted på badmintonskole de seneste somre, og de er ikke i tvivl om, hvad der er vigtigt for dem:

”Det er altid sjovt at være af sted på badmintonskole, og særligt i sommerferien, hvor det er en fed mulighed for at kunne dyrke sin yndlingssport, badminton, på et tidspunkt hvor klubberne normalt holder lukket i en længere periode.

Det bedste er, at vi får mulighed for at konkurrere og spille kampe med og mod spillere, som vi normalt ikke møder så tit. Det er både sjovt og udfordrende, men også en meget mere afslappet stemning i forhold til vores normale træninger. Instruktørerne er mega cool og dygtige, og de sørger for, at der er plads til en helt masse sjov og ballade.

Vi vil helt sikkert anbefale badmintonskolen til andre – vi skal i hvert fald selv med næste gang!”

DGI Storkøbenhavn tilbyder også sommerskoler inden for svømning, gymnastik, fodtennis, outdoor, basketball, tennis og kampsport. Der er altså masser af muligheder for at udforske nye idrætsgrene, udfordre sig selv og være en del af et inkluderende fællesskab. Uanset om man er erfaren eller helt ny i disse idrætter, vil vores dygtige instruktører sørge for, at det bliver en fantastisk oplevelse.

KBK4 ny.jpg