Endelig kom gymnastikken tilbage på gulvet: Glæde og begejstring ved Stenbrostævnet

Lørdag d. 29. januar var dagen, hvor et hav af glade, spændte og dygtige gymnaster fik lov til at komme tilbage på gulvet og lave det, de er allerbedst til – gymnastik.

1067 gymnaster fordelt på 36 hold deltog i Stenbrostævnet, som er sæsonens første opvisning for gymnaster, der foran et oplagt publikum vil vise, hvad de har arbejdet ekstra hårdt på.  

DGI Storkøbenhavns frivillige stævneudvalg stod for planlægningen af stævnet, og ved afviklingen af stævnet fik de rigtig god hjælp fra DGI Storkøbenhavns Landsdelshold.

”De seks superengagerede piger i vores stævneudvalg har trukket et stort læs for at få stævnet afviklet. De har ydet en kæmpeindsats for at skabe den bedste ramme om det første gymnastikstævne i Storkøbenhavn i 2 år. De skal have en rigtig stor tak.”

Sådan lyder de rosende ord fra Tina Sørensen, gymnastikkonsulent i DGI Storkøbenhavn. 

”Selvom det var to år siden, at jeg sidst havde været på gulvet, så føltes det helt hjemmevant, fordi man virkelig havde savnet at vise gymnastikken! Stemningen var helt i top, og man kunne virkelig mærke opbakningen fra de andre gymnaster i publikum.”

Sådan siger en gymnast, ODK Damer

Opbakning fra salen – og hjemme fra stuerne

Der var kæmpe opbakning fra de ventende gymnaster på tilskuerrækkerne. Alle, der var til stede, var begejstrede for at opleve stemningen både i hallen og på gulvet, og tilskuerne var endnu mere begejstrede for at se de unge udføre flot gymnastik.

”Det var en virkelig fed følelse at gå på gulvet med mine gymnaster. De har ventet længe og har glædet sig til at vise det vi har arbejdet med i to år. Da de var færdige, havde de bare lyst til at gå på igen!"

Sådan siger træner fra ODK Aspirant Rytme.

Det var ikke blot i hallen, der blev bakket op om gymnasterne. Grundet corona-restriktioner var det ikke muligt at have tilskuere til opvisningen. Som et rigtig godt alternativ blev stævnet livestreamet. 500 solgte links – og dermed formodentligt 1000 tilskuere, der har set med hjemme fra sofaen. En stor tak til gymstream.dk for at det kunne lade sig gøre at invitere publikum med ind – hjemme fra stuerne.