Hos TORM A/S er medarbejdermotion en naturlig del af agendaen

Shippingfirmaet TORM A/S gav den gas med floorball og ultimate ved gruppens aktivitetsdag. DGI var til stede med kyndig instruktørhjælp.

Der blev gået til stålet da TORM A/S dystede i floorball og ultimate

Vigtigt med aktiviteter, hvor alle kan være med!

Den 8. september 2022 udgjorde Svanemøllehallens blå baner rammerne for fysiske udfoldelser på TORM A/S’ aktivitetsdag. DGI’s instruktører indledte med vejledning i de to idrætsgrene ultimate og floorball efterfulgt af tekniktræning og en masse spil. Der blev svedt, grinet og konkurreret blandt de ca. 40 deltagere på banerne.

Hanne Frølund Møller, der er Head of Group IT hos TORM A/S, var en af initiativtagerne på dagen, og hun fortæller, at valget af de to idrætter var tiltænkt således, at alle skulle have mulighed for at deltage på lige fod.

Vi havde godt 40, der skulle deltage i aktiviteterne heriblandt 3 fra Indien. Så det var vigtigt, at den valgte aktivitet var nogenlunde ukendt for alle, så der ikke var nogle, der havde fordele fra tidligere erfaring med idrætten”.

Torm A/S og Torm Sportsforening

TORM er en af verdens største transportører af raffinerede olieprodukter. Rederiet driver en samlet flåde på ca. 80 moderne skibe med høje krav om sikkerhed, miljøansvar og kundeservice.

TORM har en veldrevet personaleidrætsforening (Torm Sportsforening) med bl.a. yoga og crossfit på programmet. Foreningen holder til ved Tuborg Havnevej i Hellerup. 

Medarbejderne udfordres udenfor kontoret

Motionsdagen var et led i afdelingens ”CFO Area Day”, der også bød på strategiarbejde og ”Mystery Hunt” på Kastellet. Her var formålet med ultimate og floorball at bryde med de mange teams-møder for i stedet at lave noget fysisk sammen, og få mulighed for at møde hinanden i situationer, hvor man nødvendigvis ikke er på hjemmebane.

Tøv ikke med at tage kontakt, hvis DGI Storkøbenhavn skal hjælpe din arbejdsplads med at bygge bro til andre virksomheder og skabe stærke idræts- og motionstilbud for de ansatte. Læs mere her.