Stor interesse for at løbe med ’Told og Skat Idræt’ – sådan gør de!

Der blev løbet på trapper og styrketrænet ved Frederiksbergruterne under kyndig vejledning af DGI-instruktør Sofie. Vi var til stede for at få indblik i ’Told og Skat Idræts’ succesfulde løbeafdeling.

DHL Stafetten er det helt store samlingspunkt

Solen brød igennem skydækket da vi møder formanden for TSI’s løbeafdeling og mangeårigt medlem Anette Friis Nielsen ved Flintholm station. Her fortæller Annette bl.a. om den store opbakning ved årets DHL Stafet:

Da jeg startede i afdelingen, tog vi bare til DHL uden telt og uden nogen form for planlægning. Nu kan vi stille med 216 hold bare i København. Det skyldes især, at vi har fået samlet dele af organisationen under samme forening. Det er virkelig fedt at have været vidne til den udvikling!”

Sociale aktiviteter øger interessen

TSI har virkelig erfaret, hvordan det sociale aspekt og det at være aktive sammen har en positiv effekt på at få flere med i fællesskabet. Derfor har de fokus på at planlægge sociale aktiviteter i samspil med træningen i foreningen. Der bliver f.eks. taget dukkerter i havet, drukket varm solbær og arrangeret rejser til udlandet.

”Det er enormt hyggeligt, når vi kan kombinere løb og træning med aktiviteter, der bringer os endnu tættere sammen. Vi lægger vægt på, at foreningen skal kunne andet end at udbyde træning. Vi kan mærke disse aktiviteter trækker flere medlemmer til.”

Faktaboks

Foreningen TSI (Told og Skat Idræt) hører hjemme i Københavns Kommune.

Foreningens formål er gennem idræt at medvirke til opbygning og vedligeholdelse af god fysisk form samt styrke sammenholdet mellem de ansatte i skatteministeriets koncern.

Foreningen har knap 400 medlemmer (pr. april 2022), som udover løb også byder på fitness, badminton, bordtennis, cykling, fodbold, golf og svømning.

Spiller sammen med DGI Storkøbenhavn

TSI har været medlem af DGI siden december 2020, og har ofte deltaget ved DGI Storkøbenhavn events som Etape København og DAC Arkitekturløb. Anette fortæller, at man besluttede at melde sig ind i DGI for at få sparring og vejledning:

”Vi deltager bl.a. i netværksmøder for løbeklubber, hvor vi deler vores oplevelser og får en masse gode ideer fra de andre klubber. Vi vil gerne gøre endnu mere for vores medlemmer, og DGI Storkøbenhavn stiller deres erfaringer til rådighed. Det kan vi bruge til at udvikle os som forening.”

Samarbejde med DGI Medarbejdermotion

Told og Skat Idræt er ligesom 20 andre firmaidrætsforeninger medlem af DGI Storkøbenhavn. Tøv ikke med at tage kontakt, hvis DGI Storkøbenhavn også skal hjælpe din arbejdsplads med at skabe stærke idræts- og motionstilbud for de ansatte. Læs mere her.