Aktivt udeliv - gode oplevelser med natur og friluftsliv

DGI Storkøbenhavn - Aktivt udeliv udvikler aktiviteter og projekter, der giver flere lyst til at dyrke idræt, motion og fællesskab i det fri.

Aktivt udeliv arbejder for at skabe flere foreningsbaserede oplevelser inden for friluftsliv, både i naturen og på vandet. DGI Storkøbenhavn - Aktivt udeliv udvikler aktiviteter og projekter, der vækker lysten hos flere børn, unge og voksne til at dyrke idræt, motion og fællesskab udendørs.

Dynamiske fællesskaber i naturen og på vandet

Vi styrker aktive fællesskaber i det fri med det mål at inkludere endnu flere danskere i foreninger og fællesskaber, der dyrker idræt og motion i naturen, på vandet og i byens udendørsområder. Vi omfavner derfor både naturen, vandkanten og byens aktive rum - alle de steder, hvor vi søger hen for at være aktive.

Vi giver børn, unge, voksne og seniorer mulighed for at dyrke sunde og sjove aktiviteter under åben himmel - uanset om det er i snevejr eller solskin. Vores ambition er at vække interesse for idræt, motion og bevægelse i hele familien året rundt.

Vi samarbejder med kommuner, skoler, foreninger, institutioner og organisationer om at skabe gode oplevelser inden for natur, friluftsliv og foreningsliv. Fra inspiration til konkrete projekter og indsatser dækker vi et bredt spektrum af udendørsaktiviteter både i naturen og på havet. Alt fra kano, kajak og SUP sejlads, roning til træklatring, MTB, løb og gang og cykling.     

Vores fokusområder i perioden 2024-27

Læs mere ved at følge nedenstående links

Flere børn og unge i naturen

Flerebørnogungeinaturenai

Flere børn og unge på vandet

Flerebørnogungepåvandetai

Flere støttepunkter i naturen

Slusen