Fædrene på banen

Fædrene på banen er et fællesskab omkring sjove aktiviteter for fædre og deres børn i Storkøbenhavn.

Fædrene på banen er primært for fædre og deres børn (6-10 år) i udvalgte boligområder i Storkøbenhavn, som gerne vil have gode aktive oplevelser sammen med andre fædre og børn i deres lokalområde. Det er gratis at være med og alle fædre og børn kan være med uanset hvor dygtig man er. Det kan fx være boldspil, friluftsliv og madlavning. Du vil få træning i at stå for aktiviteterne for dit barn sammen med andre fædre. På den måde kan du gøre noget godt for børnene i dit boligområde. 

Urbanplanen_faedrene_paa_banen_1 (002).jpgAhmed Hassan med sin dreng Noah på Byggelegepladsen på Amager.

Noget for dig og dit barn?

Lyder det som noget for dig og dit barn? Og vil du gerne høre dit barn takke dig i fremtiden for jeres tætte relation og gode oplevelser sammen? Men savner du måske (som far) inspiration til at bryde jeres vaner og faste rutiner? Så er Fædrene på banen måske en ekstra hjælp til den gode indsats, som du allerede gør for dit barn. 

Se film fra Fædrene på banen i Ryparken: 
https://www.facebook.com/dgistorkoebenhavn/videos/376001896639724/

Tilmelding og spørgsmål henvendes til Jonathan Kjær-Rasmussen, Projektleder i DGI Storkøbenhavn – Fædrene på banen på tlf.: 92 43 06 65 eller e-mail: jmkr@dgi.dk

fpb2(rettet).png

Jonathan Kjær-Rasmussen (nr. to fra venstre) sammen med nogle af "Fædrene på banen".

Fire områder i Storkøbenhavn:

Der er fra august 2019 community- og aktivitetsforløb i følgende fire områder i Storkøbenhavn:
1) Byggelegepladsen på Amager 
2) Sjælør Fritidscenter
3) Mosegårdsparken i Vangede 
4) Ryparken Idrætsanlæg.

Læs artikel fra Byggelegepladsen på Amager: 
http://cms.dgi.dk/media/30152/opslagstavlen_107_september_19_s10_fpb.pdf

Hvert af de fire områder har unikke fællesskaber ift. aktivitetsvalg, mødetidspunkter og antal fædre og børn. Fælles for alle områder er, at de består af engagerede fædre, som i forvejen er gode rollemodeller for deres egne- og andres børn, og at de gerne vil gøre en positiv forskel i deres lokalområde. Alle fire områder har opstart i august/september 2019. Spørg for præcise datoer for det enkelte område.   

Projektstøtte og samarbejdspartnere:

Fædrene på banen er støttet af Trygfonden og projektperioden med aktiviteter løber frem til 1. oktober 2020. DGI Storkøbenhavn står for ledelse af projektet og har indgået samarbejde med lokale boligsociale aktører i hvert område.   

Amager: Famagerbro (http://famagerbro.dk/), Amagerbro Helhedsplan, Partnerskabet Urbanplanen og Teknik- og miljøforvaltningen Københavns Kommune.

Sjælør: Fritidscenter Indre Valby og SSP-Københavns Kommune

Vangede: Gentofte-Vangede Idrætsforening, SSP-Gentofte Kommune og Fritid-Gentofte Kommune  

Ryparken: Boldklubben Skjold, FSB-Mere end en bolig og Ryparken Vores Kvarter