Go-Play - Idrætsleg for alle

DGI Storkøbenhavn Go-Play er stedet, hvor vi mødes ligeværdigt med ligesindede og med mennesker fra andre livsvilkår og ståsteder og har det sjovt sammen med hinanden.

Hvad er Go-Play?

Go-Play handler for DGI Storkøbenhavn om deltagelse for sjov skyld, identitet og tilhørsforhold gennem idrætsleg. Go-Play strækker sig over en lang række forskellige elementer som tilsammen er med til, at give den unikke oplevelse, der kan opnås via aktivitet og leg. Der er plads til alle

Vil du læse mere om, hvad Go-play teamudvikling går ud på? Klik her

G6.jpg

Vi har særligt fokus på:

  • At sprede glæden ved leg i gader og stræder
  • At uddanne instruktører i foreningerne i idrætsleg
  • At uddanne Go-Play legeinstruktører

At være aktiv i Go-Play er at være aktiv i en mangfoldig arena, der har plads til og værdsætter forskellighed. Go-Play er for alle uanset socioøkonomiske forudsætninger, køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, alder, eller psykisk formåen. Alle er velkommende til at deltage i, bidrage til og opleve Go-Play's bevægelsesfællesskab.

leg til site.jpg

Tidligere og fremtidige Go-Play samarbejdsprojekter

Go-Play sætter legen i gang på hvilken som helst plads i det offentlige rum - det kan være i gårde, på gader, torve, markeder ect. Det er lokale råd, borgerforeninger, kommunale begivenheder, bemandede legepladser, medborgerhuse, festivaler, private virksomheder og private større fejringer, skoler og institutioner, der finansierer arrangementerne.

Eksempler på samarbejdsprojekter: 

  • Københavns socialforvaltning og DGI Storkøbenhavn Go-Play samarbejder om at alle FGU kursister, der skal i praktik i en institution, først bliver DGI mesterlærte legeinstruktører. Dette projekt har kørt i 5 år med stor succes for både socialforvaltningen og de udlærte legeinstruktører.
  • Coop og Go-Play samarbejder om ”leg og shop”. Hovedsageligt på Christianshavns Torv og Axeltorv sætter Go-Play madrelaterede lege i gang for de handlende børnefamilier. Dette projekt har kørt fra sommeren 2018.
  • Nyhavns Erhvervsforening og Go-Play samarbejder om ”Leg på Kaj”. Go-Play sætter historiske lege i gang ved ankret, hvor legene er forbundet med havnen og er seværdige for alle - især turisterne.
  • Happy Moves og Go-Play samarbejder om events på Islands brygge. Go-Play sætter lege i gang for sjovs skyld og narrestreger.
  • Følgende festivaler/events her Go-play med som fast aktivitet: Langelands festivalen, Sej, Sund og sikker i Gentofte, Royal Run i Gentofte, Stella Polaris på Frederiksberg, Christianshavner dagen, kulturnatten i Nyhavn, Skoleledernes årsmøde osv.