Sports to the People

Tak til alle deltagende foreninger, der var en del af Københavns største byfest i 14.-20. august 2021, og som støttede op om mangfoldighed i forening og LGBTI+-samfundet.

orange.png

Sports to the People blev afviklet den 14.-20. august 2021. 35 københavnske foreninger var med til at fejre dansk foreningsliv og støtte op om LGBTI+-samfundet. Det skete i forbindelse med Copenhagen 2021, hvor både WorldPride og EuroGames også fandt sted!

-

Det er nemt at være med

I bestemmer selv, hvordan I ønsker at deltage. Det kan være i form af opbakning på jeres hjemmeside og sociale medier, eller I kan vælge at afholde en åben idrætsaktivitet, hvor alle interesserede er velkomne!

Eksempler på aktiviteter kunne være:

 • Digitalt banner på foreningens hjemmeside og SoMe, som markerer, at jeres forening støtter mangfoldighed i forening
 • Åbne træninger for børn, unge, voksne eller for hele familien. F.eks. 'Kom og vær med til familiefodbold', 'prøv gymnastik for de helt små' eller måske 'Udfordre din ven til paddletennis'
 • Forskellige events enten på jeres eget anlæg eller i byens rum - vi har bl.a. reserveret forskellige steder, som f.eks. Islands Brygge, hvor I vil kunne afholde jeres aktiviteter i et festligt miljø sammen med andre foreninger.

Nederst på siden finder I formularen, hvor I kan tilmelde jeres forening til Sports to the People!

I får hjælp hele vejen

Uanset, hvordan I vælger at støtte op om LGBTI+-miljøet og mangfoldighed i forening, er DGI Storkøbenhavn med jer hele vejen. Vi fremsender materialer, tilbyder rådgivning i forhold til planlægning og afholdelse af mulige aktiviteter, og vi tilbyder sparring på, hvordan I bruger de sociale medier til at rekruttere deltagere. 

Turkis.jpg

Få 2.000 kr. i tilskud til aktiviteter

De første 40 foreninger, der melder sig til Sports to the People med en åben træning eller aktivitet, modtager en række tilbud: 

 • Markedsføringsmaterialer, herunder skabeloner til SoMe og presse
 • Banner/flag, som I kan bruge i forbindelse med eventen
 • 2.000 kr. til afholdelse af aktivitet. I bestemmer selv, om de skal gå til foreningen, instruktører eller materialer. Laver I flere aktiviteter eller større events måske sammen med andre foreninger, som kræver flere midler, så kontakt os. I er velkommen til at søge yderligere fondsmidler andre steder. 

Her finder du guides og materialer

Download guides til planlægning af aktiviteten her

 • Inspiration til før, under og efter aktiviteten - download her
 • Redigerbar tjekliste - download her

Download marketingmaterialer her

 • Skabeloner til pressemeddelelse og nyhed til foreningens hjemmeside - download her
 • Skrivbare plakater og postkort - download her
 • Bannerpakke til foreningens SoMe og hjemmeside - download her
 • Download vores officielle font her

Download videoguides her

Billeder

 • Officielle billeder fra Copenhagen 2021 findes her. Husk tydeligt at kreditere ethvert billede ved anvendelse.

Vis mere Vis mindre

Hvad er Copenhagen 2021?

Velkommen til Copenhagen 2021 – den største LGBTI+ event på dansk grund nogensinde, der kombinerer WorldPride, EuroGames, kunst- og kulturprogram samt meget mere. Og #YouAreIncluded!

DGI Storkøbenhavn er stolt partner, og vi inviterer alle foreninger til at være med til den store event fra 12. til 22. august 2021 under fælles parably 'Sports to the People' i samarbejde med Happy Copenhagen.

Læs mere om Copenhagen 2021