Idrætsaktiviteter for hele familien i DR Byen

DGI Storkøbenhavns foreninger inviterer til masser af fede lege, spil og idrætsgrene til Kulturnatten d. 15. oktober.

To spillere i panna-kamp. Foto: Dennis Frandsen.

Der er lagt op til en herlig idrætsfest for både børn og voksne, når DR Byen og DGI Storkøbenhavns foreninger lægger an til et brag af en Kulturnat.

De københavnske foreninger kan endelig slå dørene op for idrætsaktiviteter uden restriktioner, og det skal vi fejre den 15. oktober i DR Byens flotte lokaler.

Arrangementet er kulminationen på den første udgave af Danmarks Motionsuge i uge 41, hvorfor det er oplagt at lave leg og bevægelse for de mange besøgende hos DR.

Alle interesserede kan tage metroen lige til døren i Ørestad og opleve fem forskellige bevægelsesevents: Der er både leg og spil med Go-Play for de mindste, panna-fodbold for de boldglade, Silent Fit Danceworkout for dem der elsker musik og bevægelse, samt e-sport-konkurrencer med f.eks. CS-GO og e-cykling.

”Vi er meget glade for at kunne slå dørene op til fem spændende idrætsaktiviteter i DR Byens flotte omgivelser til Kulturnatten d. 15. oktober. Foreningerne har haft en lang og svær periode under corona, og det er enormt værdifuldt, at de nu kan lave fede events for et stort, engageret publikum. Vi er stolte af at kunne byde ind med anderledes og nytænkende idrætter og lege, som en del af det omfattende program for Kulturnatten,” fortæller direktør i DGI Storkøbenhavn, Jakob Juhl Pedersen.

De foreninger, gæsterne til årets Kulturnat kan møde, er blandt andet Ørestad IF, Panna House fra Street Under Buen og en række lokale esports-foreninger. Derudover står DGI Storkøbenhavns udviklingskonsulent og legeekspert, Britt Blum, for Go-Play-legene!

DR har, udover DGI Storkøbenhavn, også slået sig sammen med Bevæg Dig for Livet og Dansk Faldskærmsudspring, som også laver aktiviteter i området.

Alle aktiviteter foregår kl. 18.00-23.00 flere steder i DR Byen. Du kan læse mere om de forskellige aktiviteter herunder.

Husk, at du skal have et Kulturpas for at komme ind til aktiviteterne.