Krumspring er nomineret til DGI Storkøbenhavns pris Årets Forening 2018

Politisk arbejde, vokseværk, sikkerhed, udvikling, uddannelse, certificering og inklusion er alle nøgleord, der beskriver idrætsforeningen Krumspring.

Krumsprings Feriecamp ved Bellahøj

Klubben har vokset sig til den største forening i Vanløse, og udviklingen fortsætter stadigvæk til trods for diverse udfordringer såsom mangel på lokaler.

Idrætspolitik og bedre forhold
Krumspring er med i projektet Fremtidens Gymnastik i København, hvor de arbejder på at få endnu flere til at gå til gymnastik, samt på at få politikerne til at se udfordringerne i forhold til mangel på lokaler og mulighederne for renovering af de eksisterende haller.

Foreningen er også aktive i Vanløse Idrætsråd, hvor de sparrer med andre foreninger i Vanløse for at gøre foreningslivet bedre for alle foreninger i Vanløse.

Sikkerhed i top
På nuværende tidspunkt er Krumspring i gang med en proces, som skal gøre dem til en forening, hvor sikkerheden er i top. De er nemlig en del af forløbet Springsikker Forening, hvor foreningen og deres instruktører bliver uddannet og certificeret i at lære børn at springe sikkert og i at skabe sikkerhed i gymnastiksalene.

Inklusion
I 2017 deltog foreningen i et kursus i inklusion for at blive endnu bedre til at inkludere alle, der vil gå til gymnastik. Deres viden fra kurset gjorde de brug af i juleferien til Feriecamp i Tingbjerg, hvor de stillede op med fire instruktører, som var med til at give de fremmødte børn en god oplevelse. 40-50 børn kom hver dag og oplevede, hvordan man kan have det sjovt med gymnastikken.

Under Feriecamp fornemmede Krumspring, at mange af børnene havde en stor interesse i at gå til gymnastik, og dette har resulteret i, at foreningen nu vil starte et hold op i Tingbjerg efter sommerferien.

Yderligere samarbejder Krumspring med Fritidsguiderne, hvilket allerede har ført til, at de har fået flere socialt udsatte børn i gang med at dyrke gymnastik.

Grundet Krumsprings store indsats inden for politisk arbejde, sikkerhed, udvikling, uddannelse, certificering og inklusion er foreningen nomineret til DGI Storkøbenhavns pris Årets Forening 2018.

Ud over Krumspring er Fightworld fra Valby og Boldklubben 1973 fra Herlev også nominerede til prisen Årets Forening 2018.

Afsløringen af, hvem af de i alt tre nominerede, der løber med titlen som Årets Forening 2018, finder sted på DGI Storkøbenhavns Generalforsamling onsdag d. 21. marts kl. 18-22, som foregår i Kedelhallen, Nyelandsvej 75a, 2000 Frederiksberg.