Ralph Johannsen nomineret til Årets Foreningsildsjæl 2019

Med prisen Årets Foreningsildsjæl 2018 ønsker DGI i Storkøbenhavn at sætte fokus på de frivilliges store indsats i de storkøbenhavnske idrætsforeninger.

Ralph Johannsen sammen med sit FIF-hold ved lørdagstræningen d. 16/3.

Ralph yder en indsats ud over det sædvanlige i FIF Atletik og Motion. Han knokler for at få tingene til at ske og enderne til at nå både som løber, frivillig og bestyrelsesmedlem. Ralph sover med løbeskoene og FIF-trøjen på. 

En regulær blæksprutte af en frivillig

Ralph Johannsen har mange roller i FIF Atletik og Motion. Han er motionsløber på højt niveau. Han er frivillig ved snart sagt enhver begivenhed. Han overtager løbetræningen, når hold i perioder står uden fast træner og så er han bestyrelsesmedlem i Atletik og Motionsafdelingen.

Som løber træner Ralph på klubbens motionshold 1 fire gange om ugen. Det bliver dog sjældent til så mange gange træning - tiden gør det svært at nå. For Ralph er også medlem af bestyrelsen i FIF Atletik og Motion. Det har han været et par år og han er, sammen med de øvrige bestyrelsesmedlemmer, folkene bag en markant fremgang i antal medlemmer af motionsafdelingen. Efter år, hvor antallet af medlemmer faldt og faldt, så oplever FIF nu markant fremgang.

Ihærdig indsats 

Ralph er manden, der løber efter løbere vi møder på vores ture, blot for at fortælle, at vedkommende da skal med i FIF. Han er manden, der har lavet flyers, små løbebrochurer, som vi andre så drøner rundt og deler ud.
 Han er manden, der har stablet et stort samarbejde på benene, så FIF nu arbejder sammen med Sparta om fast gratis træning for alle, der vil træne op til Københavns Maraton. Og så er han arrangøren bag vores hjælp til andre løbeklubber, hvor et betydeligt antal FIF-løbere stiller op som frivillige for at muliggøre andre klubbers løb.

Derudover er Ralph sammen med en kammerat også idémand bag og arrangør af et kun tre år gammelt løb - 'Fort til fort', 66,6 km, som tager løberne fra Charlottenlund fort via en stribe fort langs Vestvolden til Dragør Fort.