Rødovre og Omegns Gymnastikforening er nomineret til prisen Årets Forening

Rødovre og Omegns Gymnastikforening er nomineret til DGI Storkøbenhavns pris Årets Forening for deres målrettede arbejde med udvikling og vækst.

Rødovre og Omegns Gymnastikforening (ROG) en voksende og fleksibel forening

ROG har igennem lang tid arbejdet for at skabe gode rammer og oplevelser for unge og voksne i Rødovre kommune.

På det seneste har foreningen haft en fremgang i medlemsantallet fra 729 til 1.112 medlemmer, hvilket må siges at være flot. En af grundene til denne vækst kunne være deres klippekortsordning. En ordning for voksenholdene. Kortet er en mulighed for at shoppe rundt på de hold man som udøver har lyst til. Det giver en enorm frihed for det moderne menneske.

Denne fleksible ordning er også at finde på et af børneholdene. Forældrene har med ordningen mulighed for at vælge hvilken ugedag som passer bedst for dem og deres børn. Med børn i alderen 2-5 år er der stor risiko for at blive forhindret af sygdom eller andet og her er tilbuddet meget kærkomment. Samtidig kan den motoriske læring nemt forsætte fordi der ikke går så lang tid imellem at børnene kan komme afsted igen.

ROG må siges at gøre en forskel for deres medlemmer bl.a. med deres fleksible tilbud, der giver deres medlemmer nemmere adgang til motion i en travl hverdag.   

Sammen med Rødovre og Omegns Gymnastikforening er Gå-Lunt-Løb-Rødovre og Pan Idræt fra København og Frederiksberg også nominerede til prisen.

Afsløringen af hvem af de i alt tre nominerede, som løber med titlen som Årets Forening finder sted på DGI Storkøbenhavns Generalforsamling torsdag d. 30. marts fra kl. 18, som foregår i den smukke kantine i kælderen på Københavns Rådhus.

Ved general forsamling kåres også Årets Ildsjæl, der er et fortjent skulderklap til frivillige, der har gjort et ekstraordinært stykke forenings arbejde. Årets Ildsjæl er en del af DGI’s frivillighedskampagne ’Fedt at du er frivillig’, som sætter fokus på den store indsats de mange frivillige i foreningerne yder. DGI vil med kampagnen hjælpe foreningerne anerkende de frivilliges indsats på en festlig måde.