Sæt ”kronen” på værket med fællestræning frem imod Royal Run 2020

Masser af muligheder for at blive klar til årets folkefest

Foto: Lars Møller

Royal Run 2019 var endnu en kæmpe succes for dansk idræt og Bevæg dig for livet. Royal Run fik børn, unge, voksne og ældre med ud at bevæge sig. Begivenheden samlede danskerne på tværs af landet og i alle fem værtsbyer var der stor folkefest. Meget tyder på at Royal Run 2020 bliver en endnu større folkefest, da man med mere end 74.000 tilmeldte (pr. 10.02.2020), allerede nu nærmer sig deltagerrekorden fra 2019 (hvor der var ca. 82.000 tilmeldte).

Forudsætningerne for at du som løber eller gående bliver klar til Royal Run er rigtig gode. Pt. forventes der på landsplan, at tilbydes træning frem imod Royal Run i ca. 70 foreninger. Alene i Storkøbenhavn har indtil videre 16 løbeklubber og foreninger meldt sig som udbydere af Royal Run-træningsforløb. Blandt disse starter BK Skjold, Gymnastikforeningen af 1981, Copenhagen Floorball Club og Måløv IF som noget nyt løbe- og gåhold op. Fælles for tilbuddene er, at du enten kan blive klar til at gå eller løbe 1 mile, 5 og 10 km ved Royal Run d. 1. juni.

De fleste af træningsforløbene begynder i starten af marts, fortsætter indtil den 1. juni og består af 1-3 ugentlige træningspas. Under begivenheder på www.facebook.com/dintraeningkbh kan du finde info om de enkelte træningsforløb.

Har du spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte DGI Storkøbenhavns løbekonsulent på henrik.nygaard@dgi.dk – der glædeligt hjælper med at finde den rette klub for dig.